Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo verzekeringen

​​​​​​​​

Onze klanttevredenheid: 

86%

Wordt elke 5 minuten vernieuwd

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​
​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​
​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Volg je eigen weg met Ditzo

Bij Ditzo geloven wij dat verzekeren beter en slimmer kan door mensen zelf aan het roer te zetten. Wij vertrouwen erop dat mensen hun eigen verzekeringskeuzes kunnen maken, gesteund door zelfkennis, persoonlijke ervaringen en wijsheid. Je bent immers zelf ervaringsdeskundige van je leven en kunt als geen ander bedenken hoe je voor jezelf en jouw kostbaarheden wilt zorgen.

Ditzo helpt je bij het volgen en verzekeren van je eigen weg. Met slimme, toegankelijke producten en diensten en begrijpelijke voorwaarden. Waar gewenst bieden we extra kennis. Bijvoorbeeld over wetswijzigingen, dekkingsbeleid of bij het afwegen van risico’s. Zo vertrouwen wij erop dat je bij Ditzo op elk moment in je leven zelf de juiste zorg- en schadeverzekering kunt afsluiten.

Je regelt je verzekeringen bij Ditzo zelf online, gemakkelijk en snel. Net als het melden van schade. Met onze digitale klantenservice hoef je nooit lang te wachten. Een WhatsApp is zo gestuurd. Vind je het fijner om live te schakelen met een van onze behulpzame en doortastende medewerkers? Dat kan ook. Altijd service met een smiley!

Helpen door te doen

Ook op een breder vlak moedigt Ditzo mensen aan hun eigen weg te volgen. We helpen door treffende persoonlijke ervaringen in een brede maatschappelijke context te plaatsen om aandacht te vragen voor, en bij te dragen aan, een oplossing voor vraagstukken die leven in de zorg. Zo vroegen wij met onze campagne De Hartstocht aandacht voor meer onderzoek naar het vrouwenhart bij hart- en vaatziekten, iets wat tot dusver bijna niet gebeurde en veel mensen verbaasden. Het leverde een donatie van € 307.650 op voor meer, gerichter onderzoek. Een mooi initiatief dat startte vanuit een hartenkreet van een paar mensen.

Daarom Ditzo

 • 3x op rij meest klantvriendelijke verzekeraar
  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Scherpe premies
  • Heldere voorwaarden
  • Hulp bij overstappen
  • Alles zelf online regelen
 

Klantervaringen Ditzo

We willen geen onpersoonlijke verzekeraar zijn. Klanten vertrouwen ons ten slotte hun geld toe en verwachten dat wij daar goed mee omgaan. Logisch. Daarom doen wij ons uiterste best om onze klanten voorop te stellen. En we zijn dan ook best een beetje trots dat we al meerdere keren gekozen zijn tot de meest klantgerichte verzekeraar. En dat klanten ons gemiddeld een 8 geven. Maar het kan altijd beter. Daarom vinden we het heel belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden en wat wij beter kunnen doen. Hoe wij dit aanpakken, leggen wij je graag uit. En wil je zelf ook je ervaring met Ditzo delen? Ga naar Opiness en geef ons een rapportcijfer!

 
​​
 
​​ ​​
​​
​​