Heb je een verzekering voor 25 januari 2014 afgesloten? Log dan hier in. Heb je een verzekering na 25 januari 2014 afgesloten of ben je pasgeleden overgezet naar onze nieuwe verzekeringen? Log dan hieronder in.
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
 

Autoverzekering

8  (922 klantbeoordelingen)

Autoverzekering binnen 5 minuten geregeld

Bereken je premie voor je autoverzekering en sluit direct online af. Kies uit 3 opties voor je basisdekking: WA, Casco Beperkt of Casco Allrisk. En aanvullende dekkingen die het beste bij jouw situatie passen. Bijvoorbeeld de aanvullende dekkingen: Schade inzittenden of Rechtsbijstand
 
Bij Ditzo krijg je, naast een scherpe premie, een fantastische service. We zijn namelijk voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de meest klantgerichte verzekeraar van Nederland. Bereken je premie.

Schadevrije jaren 3 jaar geldig

Heb je meer dan een jaar geen autoverzekering gehad? Bij veel verzekeraars vervallen je schadevrije jaren dan. Dat vinden wij niet logisch. Bij ons zijn je schadevrije jaren altijd 3 jaar geldig.
 

Hoe werkt de no-claimladder?

Standaard start je bij Ditzo op trede 5 van de no-claimladder. Heb je schadevrije jaren? Dan bepaalt het aantal schadevrije jaren op welke trede je op de Ditzo no-claimladder uitkomt. Hoe hoger je trede, hoe hoger je korting.
 

Wij regelen je overstap

Wil je overstappen van je huidige verzekeraar naar Ditzo, maar zie je op tegen al dat gedoe? Niet nodig! Overstappen naar de Ditzo ​Autoverzekering is heel eenvoudig met onze Opzegbrief. Dat werkt zo:
 • Bereken je premie, verzeker je auto en kies voor opzegbrief
 • Wij sturen je dan een kant-en-klare opzegbrief
 • Jij hoeft de brief alleen maar te ondertekenen en naar je verzekeraar te sturen
 

Weinig kilometers? Weinig premie

Als je niet zo veel kilometers maakt, wil je dat terugzien in je premie. Daarom is bij ons de premie het laagst als je 10.000 kilometer of minder rijdt per jaar. Rijd je tussen de 10.000 en 15.000 kilometer, dan betaal je iets meer. En zo verder, in kleine stapjes. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk rijdt.
 

Dekking Rechtsbijstand scoort 9,1

De aanvullende dekking Rechtsbijstand van Ditzo Autoverzekering krijgt een 9,1 van de Consumentenbond. Met de verkeersrechtsbijstandverzekering van Ditzo heb je onbeperkte dekking bij een geschil in het geval van een eigen verkeersfout, bij aankoop van een tweedehands auto of bij een geschil over reparatie of onderhoud.
 

Welke autoverzekering past bij jou?

Kies uit 3 opties voor je basisdekking: WA, Casco Beperkt en Casco Allrisk.
Opties basisdekking Ditzo Autoverzekering
 

Aanvullende dekkingen

Kies voor extra zekerheid uit 4 aanvullende dekkingen:
 • Schade inzittenden
 • Rechtsbijstand Motorrijtuigen
 • Pechhulp
 • Extra's boven de € 1.000
 

Groene kaart caravan of aanhangwagen

De groene kaart van je auto geldt ook voor je caravan of aanhanger zolang deze aan je auto is gekoppeld. In sommige landen, in ieder geval Duitsland, Polen en Spanje, heb je een aparte groene kaart nodig voor aanhangers en caravans met een eigen kenteken. Neem dan contact met ons op. Dat sturen we je een extra groene kaart toe.
 

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk de Ditzo Autoverzekering met de autoverzekeringen van andere aanbieders en bekijk onze voordelen.Ditzo is geen prijsvechter. Bij Ditzo wordt iedere premie op maat berekent. Zo kan het voorkomen dat we in bepaalde gevallen wel de goedkoopste autoverzekering zijn.
 

Waarom de Ditzo Autoverzekering?

De Ditzo Autoverzekering is een goede en goedkope autoverzekering met een voordelige premie en uitstekende service. We hebben een faire schadeafhandeling en je no claim korting kan oplopen tot wel 75%!
 • Tot 75% korting
 • Weinig km? Weinig premie
 • Voordeel bij reparatie eigen herstelnetwerk
 • Uitstekende pechhulpdekking mogelijk