Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Casco Allrisk Autoverzekering​​

Allrisk is de meest uitgebreide cascodekking van de Ditzo Autoverz​ekering. Met de Casco Allrisk dekking ben je ook verzekerd voor schade door een aanrijding, botsing of van de weg raken. Of andere oorzaken van buitenaf die niet onder de Casco Beperkt dekking vallen. Bezitters van auto’s van 0 tot 5 jaar kiezen meestal voor de WA dekking aangevuld met een Casco Allrisk verzekering.

​Wanneer kies je voor Casco Allrisk?

Voor een Casco Allrisk dekking betaal je meer premie dan voor alleen WA of Casco Beperkt. Of Casco Allrisk de beste keuze is, hangt af van de leeftijd en waarde van de auto. Kijk voor een volledig overzicht van alle dekkingen in de polisvoorwaarden.

Nieuwwaarderegeling

Ben je de eerste eigenaar van je nieuwe auto en heb je deze in Nederland gekocht? Dan krijg je met onze Casco Allrisk dekking standaard het eerste jaar na aankoop van de auto de nieuwwaarde vergoed als je auto gestolen wordt of als hij total loss raakt. Dit betekent dat je een bedrag vergoed krijgt dat hoog genoeg is om dezelfde auto nieuw te kopen. Na het 1e jaar krijg je de dagwaarde vergoed. Dit is het bedrag dat je auto op dat moment waard is, en is vaak lager dan de nieuwwaarde.

Wil je dat de nieuwwaarderegeling langer geldt? Dan kun je bij ons de nieuwwaarderegeling uitbreiden naar 2 of 3 jaar na aankoopdatum. De nieuwwaarderegeling geldt alleen als je de aankoopwaarde kunt aantonen, bijvoorbeeld door een originele aankoopnota of dagafschrift.

Aankoopwaarderegeling

Heb je je auto tweedehands gekocht of geïmporteerd? Dan krijg je met onze Casco Allrisk dekking standaard de dagwaarde van je auto vergoed als deze wordt gestolen of total loss raakt. Dit betekent dat je het bedrag vergoed krijgt dat je auto op dat moment waard is.

Wil je in plaats van de dagwaarde het aankoopbedrag vergoed krijgen? Dan kun je bij ons kiezen voor de aankoopwaarderegeling. Je hebt dan keuze uit 1, 2 of 3 jaar aankoopwaardeling na aankoopdatum. De aankoopwaarderegeling geldt alleen als je de aankoopwaarde kunt aantonen, bijvoorbeeld door een originele aankoopnota of dagafschrift.

Eigen risico

Je kunt een eigen risico kiezen. Het eigen risico is het bedrag dat je van de schade aan je eigen auto zelf betaalt. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie!
Je hebt de keuze uit:

  • Geen eigen risico
  • € 150
  • € 250
  • € 500

Soms krijg je geen vergoeding

In sommige gevallen krijg je geen vergoeding. En je hebt een eigen risico voor de autoverzekering.

Je Casco Allrisk autoverzekering afsluiten

Je autoverzekering snel en voordelig afsluiten regel je eenvoudig online bij Ditzo. Je sluit de verzekering af voor een jaar. Daarna kun je op elk moment opzeggen. Je hebt wel een opzegtermijn van maximaal een maand. Bereken je premie.

​​​