Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat

Casco Allrisk Autoverzekering​​

Allrisk is de meest uitgebreide cascodekking van de Ditzo Autoverz​ekering. Met de Casco Allrisk dekking ben je ook verzekerd voor schade door een aanrijding, botsing of van de weg raken. Of andere oorzaken van buitenaf die niet onder de Casco Beperkt dekking vallen. Bezitters van auto’s van 0 tot 5 jaar kiezen meestal voor de WA aangevuld met een Casco Allrisk verzekering.

​Wanneer kies je voor Casco Allrisk?

Voor een Casco Allrisk dekking betaal je meer premie dan voor alleen WA of Casco Beperkt. Of Casco Allrisk de beste keuze is, hangt af van de leeftijd van de auto, de waarde en het aantal schadevrije jaren​. Kijk voor een volledig overzicht van alle dekkingen in de polisvoorwaarden.

Eigen risico

Je kunt een eigen risico kiezen. Het eigen risico is het bedrag dat je vann de schade aan je eigen auto zelf betaalt. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie!
Je hebt de keuze uit:

  • Geen eigen risico
  • € 150
  • € 250
  • € 500

Soms krijg je geen vergoeding

In sommige gevallen krijg je geen vergoeding. En je hebt een eigen risico voor de autoverzekering.

Je Casco Allrisk autoverzekering afsluiten

Je autoverzekering snel en voordelig afsluiten regel je eenvoudig online bij Ditzo. Ook als je liever belt kunnen we je verder helpen. Je sluit de verzekering af voor een jaar. Daarna kun je op elk moment opzeggen. Je hebt wel een opzegtermijn van maximaal een maand. Bereken je premie.

​​
Privacy