Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Autoverzekering afsluiten​​​​

Je autoverzekering snel en voordelig afsluiten regel je eenvoudig online bij Ditzo. Je kunt de autoverzekering afsluiten wanneer het jou uitkomt, ook in het weekend!
 
We maken weer autoverzekeringen zoals ze ooit bedoeld zijn:
 • Faire afhandeling van schade
 • Zelf alles online regelen
 • Hulp bij overstappen
​​


Direct online je autoverzekering afsluiten

Een Ditzo Autoverzekering​ afsluiten is heel eenvoudig. Stel je eigen autoverzekering samen en sluit direct online af. Kies uit drie opties voor je basisdekking: WA, Casco Beperkt of Casco All risk. En aanvullende verzekeringen die het best bij jouw situatie passen. Je sluit de autoverzekering af voor een jaar. Daarna kun je op elk moment opzeggen. Je hebt wel een opzegtermijn van maximaal een maand.
 

Welke dekking(en) kies je als je een autoverzekering online afsluit?

Deze basisdekking kiezen anderen:
 • Bezitters van auto’s van 9 jaar of ouder nemen meestal alleen een WA dekking.

  De WA verzekering dekt schade die je andere personen of hun eigendommen toebrengt met je auto. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

 • Bezitters van auto’s van 6 tot 8 jaar oud nemen meestal de WA + Casco Beperkt dekking

  Wil je meer zekerheid? Kies voor de Casco Beperkt dekking. Je bent dan meteen voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan je eigen auto. Denk aan ruitschade, brandschade, stormschade en diefstal.

 • Bezitters van auto’s van 0 tot 5 jaar nemen meestal de WA + Casco Allrisk dekking

  Dit is namelijk de meest uitgebreide dekking. Met deze dekking ben je ook gedekt voor schade aan je auto door een aanrijding, botsing of van de weg raken. En voor andere oorzaken van buitenaf dan die bij de Casco Beperkt dekking gelden.

​​