Heb je een verzekering voor 25 januari 2014 afgesloten? Log dan hier in. Heb je een verzekering na 25 januari 2014 afgesloten of ben je pasgeleden overgezet naar onze nieuwe verzekeringen? Log dan hieronder in.
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
 

Autoverzekering

8  (852 klantbeoordelingen)

Autoverzekering nu met extra VergelijkersBonus

Ditzo vindt dat sommige vergelijkingssites te veel geld vragen voor elke afgesloten verzekering. Soms wel een paar honderd euro. Dat geld geven we liever aan jou. Iedereen die voldoet aan de actievoorwaarden ontvangt na een jaar eenmalig een deel van de premie terug. Dit is bij WA en Beperkt Casco 20% van de jaarpremie. En bij Casco Allrisk is dit zelfs € 100.
 
Sluit je autoverzekering direct af bij Ditzo en ontvang tot wel €100 terug. Bereken je premie.
 
Naast deze actie, hebben we een fantastische service. Ditzo is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de meest klantgerichte verzekeraar van Nederland.

Autoverzekering binnen 5 minuten geregeld

Stel je eigen autoverzekering samen en sluit direct online af. Kies uit 3 opties voor je basisdekking: WA, Casco Beperkt of Casco Allrisk. En aanvullende dekkingen die het beste bij jouw situatie passen. Bijvoorbeeld de aanvullende dekkingen Schade inzittenden of Rechtsbijstand.
 

Schadevrije jaren 3 jaar geldig

Heb je meer dan een jaar geen autoverzekering gehad? Bij veel verzekeraars vervallen je schadevrije jaren dan. Dat vinden wij niet logisch. Bij ons zijn je schadevrije jaren altijd 3 jaar geldig.
 

Hoe werkt de no-claimladder?

Standaard start je bij Ditzo op trede 5 van de no-claimladder. Heb je schadevrije jaren? Dan bepaalt het aantal schadevrije jaren op welke trede je op de Ditzo no-claimladder uitkomt. Hoe hoger je trede, hoe hoger je korting.

Bekijk de no-claimladder.
 

Wij regelen je overstap

Wil je overstappen van je huidige verzekeraar naar Ditzo, maar zie je op tegen al dat gedoe? Niet nodig! Overstappen naar de Ditzo ​Autoverzekering is heel eenvoudig met onze Opzegbrief.
 

Weinig kilometers? Weinig premie

Als je niet zo veel kilometers maakt, wil je dat terugzien in je premie. Daarom is bij ons de premie het laagst als je 10.000 kilometer of minder rijdt per jaar. Rijd je tussen de 10.000 en 15.000 kilometer, dan betaal je iets meer. En zo verder, in kleine stapjes. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk rijdt.
 

Dekking Rechtsbijstand scoort 9,1

De aanvullende dekking Rechtsbijstand van Ditzo Autoverzekering krijgt een 9,1 van de Consumentenbond. Met de verkeersrechtsbijstandverzekering van Ditzo heb je onbeperkte dekking bij een geschil in het geval van een eigen verkeersfout, bij aankoop van een tweedehands auto of bij een geschil over reparatie of onderhoud.
 

Welke autoverzekering past bij jou?

Kies uit 3 opties voor je basisdekking: WA, Casco Beperkt en Casco Allrisk.
Opties basisdekking Ditzo Autoverzekering
 

Aanvullende dekkingen

Kies voor extra zekerheid uit 4 aanvullende dekkingen:
  • Schade inzittenden
  • Rechtsbijstand Motorrijtuigen
  • Pechhulp
  • Extra's boven de € 1.000
 

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk de Ditzo Autoverzekering met de autoverzekeringen van andere aanbieders en bekijk onze voordelen.Ditzo is geen prijsvechter. Bij Ditzo wordt iedere premie op maat berekent. Zo kan het voorkomen dat we in bepaalde gevallen wel de goedkoopste autoverzekering zijn.
 

Waarom de Ditzo Autoverzekering?

De Ditzo Autoverzekering is een goede en goedkope autoverzekering met een voordelige premie en uitstekende service. We hebben een faire schadeafhandeling en je no claim korting kan oplopen tot wel 75%!
  • Tot 75% korting
  • Weinig km? Weinig premie
  • Voordeel bij reparatie eigen herstelnetwerk
  • Uitstekende pechhulpdekking mogelijk