Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Afschrijvingslijst openbaar

​Afgelopen 5 september besteedde Radar aandacht aan afschrijvingslijsten. In de uitzending werd gezegd dat het vreemd was dat die lijsten niet openbaar waren. ‘Niet transparant’, aldus Antoinette. En dat is voor Ditzo natuurlijk niet te verkroppen. Want transparant zijn, dat zit ons nogal in ons blauwe bloed.

Door Hella

Miss Merk

Over Hella

​Eigenlijk wilden we daarom de afschrijvingslijst meteen al online zetten. Maar het was geen mooie lijst met blauwe letters en dat hebben we deze week dus even gefikst. Vanaf nu kan je de afschrijvingslijst dus gewoon zelf raadplegen op onze website.

Lees de lijst goed

Lees de lijst en instructie goed: de lijst geldt voor de inboedelverzekering, reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Maar we schrijven niet bij alle verzekeringen vanaf hetzelfde moment af. Bij de inboedelverzekering krijg je bijvoorbeeld pas te maken met afschrijving als de waarde van je spullen 40% of minder is. Terwijl bij de aansprakelijkheidsverzekering (nodig voor schade aan spullen van anderen) al direct wordt afgeschreven.

Vragen?

Heb je vragen over de lijst of over de regels met betrekking tot afschrijving van je spullen? Dan kun je je vraag natuurlijk gewoon stellen via Facebook of WhatsApp.


Door Hella

Miss Merk

Over Hella