Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Mister Ajax - Sjaak Swart - speelt in nieuwe tv commercial Ditzo Zorgverzekering

Mister Ajax speelt in nieuwe tv commercial Ditzo Zorgverzekering

John de Wolf (oud-Feyenoordspeler) en Sjaak Swart (Mister Ajax) spelen samen in de nieuwe tv-commercial over de Ditzo Zorgverzekering. In de televisiecommercial wordt John de Wolf opnieuw geplaagd door Amsterdamse aanwezigheid. Het lijkt wel alsof hij niet gemakkelijk afkomt van Amsterdam. In de commercial wordt op een ludieke manier de vrije keuze in zorg bij Ditzo uitgelicht.
 
Veel consumenten herinneren zich nog wel de reclame met de oud-Feyenoordspeler in een ziekenhuisbed met uitzicht op de Amsterdam Arena. In de nieuwe commercial van de online verzekeraar krijgt John de Wolf een nieuwe kamer. Dit keer zonder uitzicht op het stadion, maar met een nieuwe kamergenoot. Tot grote schrik van John de Wolf is dit Sjaak Swart oftewel Mister Aiax.
 
‘Met deze nieuwe commercial met John de Wolf en Sjaak Swart illustreren we opnieuw dat wij het belangrijk vinden dat klanten vrij zijn in hun keuze in zorg,’ vertelt Inez Teunissen, directeur van Ditzo. De nieuwe commercial is nu al te zien op Youtube. Vanaf 3 december is deze ook op televisie te zien.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

Door Christel

Miss engagement

Over Christel