Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
App voor mobiel declareren geüpdate

App voor mobiel declareren geüpdate

04 apr 2013

Als je je zorgverzekering online kunt afsluiten, wil je ook je zorgkosten zonder tussenkomst van een postbode kunnen declareren. Ditzo gaf begin dit jaar gehoor aan de vraag van klanten en stelde de Ditzo Zorg App beschikbaar. Hiermee kunnen verzekerden via hun smartphone hun zorgkosten eenvoudig declareren. Sinds eind maart is de App geupdate.
 
Ditzo introduceerde in januari 2013 de eerste versie van de Zorg App voor iPhone, iPad en Android-toestellen. Naar aanleiding van vragen en opmerkingen van gebruikers is de App geüpdate en aangevuld met nieuwe functionaliteiten. Zo is het nu mogelijk om de zorgpas in de App te raadplegen, is er een verbeterde foutafhandeling voor inloggen en declareren en is er een scherm met contactinformatie toegevoegd. Sinds afgelopen week is de nieuwste versie van de App te downloaden via de Playstore en de Appstore.
 
De werking is eenvoudig. Klanten loggen met hun inloggegevens voor de Mijn-omgeving in op de App. Met de camera van hun smartphone maken ze vervolgens een foto van de nota, geven aan voor welke verzekerde de nota bestemd is en de sturen de foto direct via de App door naar Ditzo. Een snelle, gemakkelijke en veilige manier van declareren.
Naast het mobiel declareren blijft het uiteraard ook mogelijk om de zorgkosten per post te declareren.
 
[Update: 
Vanaf september 2013 is deze App niet meer beschikbaar. Je kunt vanaf september online declareren via Mijn Zorgverzekering. Log in met je DigiD.]

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

Door Christel

Miss engagement

Over Christel