Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Voordelen Schade Inzittenden dekking

Waarom een autoverzekering met Schade Inzittenden dekking?

21 aug 2019

Met een autoverzekering ben je in de allereerste plaats verzekerd voor schade die je met jouw auto aan andere personen of eigendommen toebrengt (WA). Kies je daarnaast voor een casco allriskdekking, dan is schade aan je eigen auto ook verzekerd. Maar wist je dat je jezelf, je kinderen, eventuele andere medepassagiers en spullen in de auto óók kunt meeverzekeren?

Door Dijon

Mailkoning

Over Dijon

Voordelen dekking Schade Inzittenden

Met de dekking Schade Inzittenden verzeker je mensen en spullen in je auto. Wij vergoeden de schade als mensen in jouw auto door een verkeersongeval gewond raken, overlijden of schade hebben aan hun spullen. Dat geldt dus ook voor jezelf.

Stel dat je na een ongeval met de auto niet meer kunt werken. Dan verlies je inkomen en heb je misschien langdurig medische zorg nodig. Met de dekking Schade Inzittenden ben je hiervoor verzekerd tot een maximum van € 1.000.000. Ook als je zelf verantwoordelijk was voor het ongeluk. En niet alleen jij bent verzekerd, maar ook je kinderen, andere medepassagiers en de spullen in je auto. Denk aan een laptop op de bijrijdersstoel die door het ongeluk beschadigd raakt maar ook aan een fiets op de fietsendrager aan je auto.

Vergoeding Schade Inzittenden

In tegenstelling tot een Ongevallen Inzittenden verzekering die andere verzekeraars aanbieden waarbij je een vooraf vastgesteld bedrag vergoed krijgt, vergoedt de dekking Schade Inzittenden van de Ditzo Autoverzekering de daadwerkelijk geleden schade van bestuurder en passagiers (tot een maximum van € 1.000.000). En daar valt veel onder: naast een vergoeding voor medische kosten kun je denken aan een vergoeding voor huishoudelijke hulp, schade aan kleding, maar ook smartengeld en uitvaartkosten.

Kosten

Je sluit de aanvullende Schade Inzittenden dekking op de Ditzo Autoverzekering al af vanaf € 2,81 per maand. Heb je al een autoverzekering bij Ditzo en wil je gebruik maken van de Schade Inzittenden dekking? Geen probleem, je kunt de dekking dagelijks aan en uitzetten via Mijn Ditzo.

Meer weten?

Bekijk de Ditzo Autoverzekering inclusief dekking Schade Inzittenden of bereken direct je premie.


Door Dijon

Mailkoning

Over Dijon