Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Kun je een autoverzekering op zaterdag afsluiten?

Autoverzekering op zaterdag afsluiten

16 dec 2016

​Heb je een nieuwe auto op het oog en ga je die in het weekend ophalen? Voordat je in de auto kunt gaan rijden, is het belangrijk dat je de auto hebt verzekerd. Je kunt een Ditzo Autoverzekering ook op zaterdag en zondag afsluiten.

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Een online premieberekening voor je autoverzekering

Als je een nieuwe auto koopt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk in kunnen rijden. Voordat je gaat rijden, is het wel noodzakelijk dat je een autoverzekering hebt afgesloten. Je kunt op elk moment, 24 uur per dag, een online premieberekening maken voor de Ditzo Autoverzekering. Zelfs al weet je het kenteken nog niet, je kunt de premie ook berekenen zonder kenteken! Om de autoverzekering af te kunnen sluiten, heb je wél het kenteken nodig en daarnaast de meldcode. Deze kun je opvragen bij de autodealer.

Auto inruilen voor een nieuwe

Heb je al een Ditzo Autoverzekering en ga je je oude auto inruilen voor een nieuwe op dezelfde dag, dan is het niet nodig om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. In Mijn Ditzo kun je makkelijk je kenteken wijzigen, de datum kiezen en de dekking(en) kiezen. Op de datum van de wijziging is je oude auto nog de hele dag verzekerd en de nieuwe auto is dan per direct verzekerd.

Is de autoverzekering direct geldig?

Nadat je een online premieberekening hebt gemaakt, is het tijd om de autoverzekering af te sluiten. In de meeste situaties is de autoverzekering direct geldig en kun je ook meteen met de auto gaan rijden! Krijg je een melding dat de auto niet of niet direct verzekerd is, dan beoordelen wij de aanvraag en krijg je binnen 2 werkdagen van ons bericht. Let op, de auto is hiermee nog niet verzekerd!

Ook in het weekend bereikbaar

Wil je jouw nieuwe auto verzekeren, maar heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? We helpen je graag verder. Ook op zaterdag reageren we binnen 2 uur op al je vragen! Op de servicepagina stel je makkelijk je vraag. Je kunt ons ook bereiken via Facebook, Twitter en Whatsapp .


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther