Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Bedankt voor jullie interesse in onze enquête over mantelzorg!

01 sep 2017

Ongeveer 2 weken geleden hebben we onze klanten misschien een beetje laten schrikken. We stelden ze in een mail de confronterende vraag: zou jij je eigen moeder onder de douche zetten? De reden voor deze vraag was een enquête over mantelzorg.

Door Gast

Gast blogger

​Veel reacties

We hebben ontzettend veel reacties gekregen: lieve reacties, ontroerende reacties, grappige reacties of juist indrukwekkende reacties. Maar ook boze reacties waaruit bleek dat er weinig aandacht is voor de mantelzorger in Nederland. Ben je klant bij ons en heb je de enquête ook ingevuld? Dan willen wij je hiervoor nogmaals heel erg bedanken! Daarnaast was de hoeveelheid reacties voor ons een bevestiging dat mantelzorg enorm leeft binnen onze gemeenschap.
 

Aan de slag!

Met de inzichten die we dankzij jullie hebben gekregen gaan we keihard aan de slag! Wat we in elk geval meteen doen, is vertellen dat jullie ons kunnen bellen over mantelzorg. Want op de vraag hoe wij als zorgverzekeraar nog beter onze verzekerden kunnen helpen, werd aangegeven dat er een gebrek is aan advies. Driekwart van de ondervraagde mantelzorgers gaf aan geen gebruik te maken van een adviserende organisatie.
 

Wil je contact met ons?

Dan kun je bellen met één van onze zorgadviseurs! Wij denken met je mee en kijken wat we voor je kunnen betekenen. Zo kun je een volgende stap zetten. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 030-699 79 30.
 

Door Gast

Gast blogger