Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo wint Zilveren Beste Keuze Award van Hoyhoy.nl

18 dec 2014

De Ditzo Zorgverzekering wint een Zilveren Beste Keuze Award Zorgverzekering 2015, de publieksprijs van de vergelijkingssite Hoyhoy.nl. De rangorde wordt bepaald op basis van de meest gemaakte keuze voor een zorgverzekeraar door de consument. Goud was voor Bewuzt en brons voor OHRA. Ditzo is goedbeschouwd de meest gekozen zorgverzekering met 100% vrije zorgkeuze.
​​

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

​Miriam Martinus, adjunct-directeur marketing bij Ditzo: “In 2011 waren we de beste nieuwkomer, nu winnen we de Zilveren Beste Keuze Award – geweldig! Het is voor ons een bevestiging dat klanten ook dit jaar weer waarderen dat we de goedkoopste zorgverzekering met 100% vrije keuze zijn. En dat je bij Ditzo naast goed zorgen voor jezelf, ook voor een ander kan zorgen, geeft natuurlijk een goed gevoel!”  

Op Hoyhoy.nl kunnen consumenten verzekeringen vergelijken en zo op basis van persoonlijke wensen tot een bewuste keuze komen. Hoyhoy.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen, tot 2014  bekend als Verzekeringssite.nl.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel