Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Ditzo beste online zorgverzekeraar

Ditzo beste online zorgverzekeraar

Ditzo is door de bezoekers van ZorgKiezer.nl verkozen tot beste online zorgverzekeraar van Nederland. ZorgKiezer.nl vroeg ruim 13.000 bezoekers van de onafhankelijke vergelijkingssite om hun mening over de dienstverlening van online zorgverzekeraars. Peter Ruys van ZorgKiezer.nl: ‘Ditzo laat zien dat je ook met een online zorgverzekering het serviceniveau hoog kunt houden. Een verkiezing als beste online zorgverzekeraar is daarvoor een terechte beloning’.
 
De onafhankelijke vergelijkingssite ZorgKiezer.nl vroeg bezoekers in het onderzoek naar onder andere de bereikbaarheid en de deskundigheid van de klantenservice en de prijs/kwaliteit verhouding van verschillende zorgverzekeraars. Uit het onderzoek komt Ditzo met een 7,6 als beste online zorgverzekeraar uit de bus. ONVZ werd met een 8,2 uitgeroepen tot de beste zorgverzekeraar.
 
Klanten van Ditzo zijn het meest tevreden over de bereikbaarheid van de klantenservice (7,9) en de afhandeling van declaraties (7,9). Daarnaast scoort de prijs/kwaliteit verhouding (7,7) goed. Derk Jan Rozema van Ditzo: “We zijn vorig jaar gestart met onze Ditzo Zorgverzekering. Dat de Nederlandse consument ons nu al als ‘beste online zorgverzekeraar’ beoordeelt is een kroon op ons werk en daar zijn we supertrots op!”

Door


Door