Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Heb jij al een bril gekocht?

11 apr 2014

Met het Ditzo bril- en lenzenabonnement krijg je korting bij Eye Wish Opticiens op de aanschaf van een complete bril, een halfjaar of een jaarpakket lenzen. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.
​​

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

Het abonnement
Bij de Ditzo Zorgverzekering kun je een bril- en lenzenabonnement afsluiten. Voor dit abonnement betaal je € 4,25 per maand. Je krijg dan bij Eye Wish Opticiens € 100 korting op de aanschaf van een complete bril, een halfjaar of een jaarpakket lenzen.

Hoe werkt het?
Om je abonnement te benutten ga je naar een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt. Een overzicht van alle vestiging vind je hier. Zoek een leuk montuur uit en bestel er de door jou gewenste glazen bij. Of kies voor een halfjaar of een jaarpakket lenzen. Meld bij het afrekenen dat je bij Ditzo bent verzekerd. Of laat je Ditzo zorgpas zien. Je krijgt dan direct € 100 korting op het aankoopbedrag. Je mag de € 100 korting combineren met andere kortingen of acties van Eye Wish Opticiens. De korting geldt niet bij bestelling van lenzen via de internetservice EyeWish @Home. Omdat je de korting direct aan de kassa krijgt, kun je de aankoopbon niet bij Ditzo declareren.

Kinderbril
Elk meeverzekerd kind heeft recht op € 100 korting op een kinderbril met ontspiegelde glazen. De korting geldt niet voor lenzen. De korting op de kinderbril kun je niet combineren met andere kortingen of acties van Eye Wish Opticiens. Want kinderen kunnen zelf geen bril-en lenzenabonnement afsluiten.


Het bril- en lenzenabonnement kun je niet in de loop van het jaar afsluiten.


Door Christel

Miss engagement

Over Christel