Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat

Wat dekt de buitenshuisdekking van onze inboedelverzekering?

26 apr 2017

Neem je vaak kostbare spullen mee naar buiten? Misschien is de buitenshuisdekking van onze inboedelverzekering dan wat voor jou. Hiermee zijn je bijzondere bezittingen van je inboedel, zoals muziekinstrumenten of een verzamelingen ook buiten voor een beperkt bedrag verzekerd.​​

Door Hella

Miss Merk

Over Hella

Wat is er precies verzekerd?

 • Beschadiging, diefstal en verlies van je sieraden en bijzondere bezittingen buiten je woonhuis tot € 7.500 per gebeurtenis. Voor elektronica is het maximale bedrag € 2.500 en sieraden tot € 2.000.
  • Verlies van je bijzondere bezittingen binnen het woonhuis tot € 7.500 per gebeurtenis (elektronica tot € 2.500 en sieraden tot € 2.000).

  Wat zijn bijzondere bezittingen?

  Onder bijzondere bezittingen verstaan wij kunst (van een professionele kunstenaar), verzamelingen (zoals complete series van Suske en Wiske stripboeken), antiek, foto-, film-, beeld-, audio-, en videoapparatuur en beeld- en geluidsdragers, computers, muziekinstrumenten, duiksport-, parachute-, golf- en hengelsportuitrusting en medische apparatuur. Deze inboedel is buitenshuis verzekerd tot € 7.500 per gebeurtenis. Voor elektronica is het maximale bedrag € 2.500 en sieraden tot € 2.000.

  Let op: smartphones, brillen, contactlenzen en gehoorapparaten zijn geen bijzondere bezittingen en zijn dus niet verzekerd.

  Echt álles lezen over de inboedelverzekering en de buitenhuisdekking? Lees dan onze voorwaarden.

  Wat als ik schade heb?

  Als je schade hebt, dan kan je die melden door ons te appen. Je schade wordt dan direct behandeld, zonder dat je een schadeformulier hoeft in te vullen.

  In sommige gevallen betalen we niet de nieuwwaarde uit: heb je bijvoorbeeld een PlayStation 2 van een paar jaar oud? Dan betalen we niet de nieuwwaarde, maar berekenen we de dagwaarde en keren we die uit. Als je schade claimt op spullen die niets meer waard zijn, keren we natuurlijk ook geen vergoeding uit.


Door Hella

Miss Merk

Over Hella