Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Christel: Ditzo’s Miss Engagement

05 feb 2016

​Vorig jaar kregen we een aantal klanten bij ons op bezoek. Ze vertelden ons over hun verwachtingen voordat ze het pand binnenliepen: ze dachten aan een groot grijs gebouw met allemaal mannen in pak. In plaats daarvan zagen ze een Ditzo-team van ongeveer 30 enthousiaste mensen. Aanleiding voor ons om ons meer te laten zien, ook online. En daar zijn we al een tijdje mee bezig. Heb je bijvoorbeeld de blogs over Vincent, Eline en Dijon gelezen? Die ontstaan natuurlijk niet uit zichzelf. Tijd dus om de persoon áchter deze blogs aan jullie voor te stellen: Christel onze online copywriter, a.k.a. Miss Engagement.

Door

Het is eigenlijk jammer dat we geen video’s over onze collega’s maken. Want Christel van Capelleveen heeft misschien wel de meest aanstekelijke lach van heel Ditzo. Maar niet getreurd, die vrolijkheid kun je ook terug zien in haar werk. Christel is online copywriter en schrijft allerlei teksten voor Ditzo. En vooral haar blogs probeert ze vaak een twist of grapje mee te geven. Christel werkt nu 4 jaar voor Ditzo en vindt het nog steeds bijzonder dat dit kan bij een verzekeraar. Zo vindt ze het op dit moment het allerleukst om de stukjes over collega’s te schrijven: ‘Ik werk bij een verzekeraar, mag mijn collega’s interviewen en daar een stukje over schrijven. Gaaf toch?’
 

Social media in de kinderschoenen

Bij Ditzo komen al haar passies samen: schrijven, social media en internet. Toen ze bij Ditzo begon, was er nog nauwelijks webcare. Dit laatste betekent dat je via social media (zoals Facebook, Twitter en WhatsApp) service verleent aan klanten. Samen met een collega heeft  Christel webcare opgezet. Dit blijkt enorm belangrijk te zijn geweest, want social media is op dit moment ons belangrijkste communicatiemiddel met de klant! Zo kunnen we snel reageren op je vragen en voorkomen dat je onnodig in de wacht moet staan. Want dat kan echt heel irritant zijn.
 

Nieuwsgierig schrijftalent

Christel is echt een schrijftalent. Ze weet moeilijke dingen op een makkelijke manier uit te leggen. En daardoor staat ze heel dicht bij de klant. Bekijk je wel eens onze website of krijg je e-mails van Ditzo? Grote kans dat Christel de tekst geschreven heeft. Niet alleen bij Ditzo gebruikt Christel haar schrijftalent. Zo wil ze nog eens een boek schrijven over de stamboom van haar vader. Dat vraagt natuurlijk om veel uitzoekwerk, maar dat past helemaal bij Christel. Ze is nieuwsgierig, volgt heel wat blogs om de laatste trends bij te houden, vindt nieuwe gadgets helemaal leuk, twittert veel en verdiept zich graag in allerlei onderwerpen.
 

Earth and Fire en collega’s

Zo beheert Christel al jarenlang de website van de popgroep Earth and Fire. Ken jij ze nog? Ze hebben bijvoorbeeld een grote hit gescoord met het lied Weekend. Over weekend gesproken, elke vrijdag stuurt Christel weer een leuk plaatje over het weekend naar de rest van het content-team. Altijd een leuke start van het weekend! En ook de interne nieuwsbrief die ze tweewekelijks verstuurt is voor de collega’s elke keer weer een feestje om te lezen. Zo heeft Christel niet alleen een belangrijke rol in het contact met klanten, maar ook in het contact met collega’s.
 

Miss Engagement

Christel’s bijnaam is dan ook Miss Engagement! Want bij Christel draait het om betrokkenheid. Betrokkenheid van Ditzo naar klanten, van klanten naar Ditzo en betrokkenheid bij collega’s onderling. Trouwens nieuwsgierig naar wie de rest van de collega’s zijn? We stellen ons graag alvast kort aan je voor. Maar over een paar weken volgt er natuurlijk ook weer een uitgebreid interview met één van onze collega’s. Geschreven door Miss Engagement herself :)

Door