Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Download ons WhatsApp-visitekaartje

​Klanten hebben aangegeven dat zij het liefste alles zelf snel via de website en social media regelen. En dat ze een hekel hebben aan in de wacht staan. En dat snappen wij heel goed. Vandaar dat je ook al een tijdje met ons kunt appen voor schademelden en voor alle andere zaken die je met ons wilt bespreken.

Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke

Sla ons nummer op in je telefoon

Het is natuurlijk wel zo handig als je ons WhatsApp-nummer al in je telefoon hebt staan. Daarom kun je hier ons visitekaartje downloaden. Deze hoef je alleen maar te openen op je telefoon om hem daarna direct op te slaan. Je hebt ons dan direct in je contacten staan. Als je dan een schade of een vraag hebt, kun je ons meteen appen. Handig toch?

Lees je dit op je desktop? Ons nummer is: 06 - 516 777 01.
 


Zo kun je online snel je zaken regelen:


Mijn Ditzo: zelf wijzigingen doorgeven

Je regelt alles zelf via Mijn Ditzo. Bijvoorbeeld een adreswijziging of een nieuw bankrekeningnummer doorgeven. Of wil je de dekking van je verzekering wijzigen? Ook dat heb je binnen 1 minuut geregeld.

24/7 antwoord op je vragen via ditzo.nl/service

Stel al je vragen aan de online klantenservice. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en krijg je direct antwoord.

Webcare

Je krijgt op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00-17.00 uur binnen twee uur antwoord op je berichtjes via WhatsApp, Twitter en Facebook Messenger. Voor schademelden via WhatsApp zijn we op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Meld je schade via WhatsApp dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Buiten deze tijden nemen we de volgende werkdag contact met je op

 


Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke