Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

De 5 leukste en mooiste reclames over wintersport en sneeuw

14 dec 2015

​Het is weer bijna de leukste tijd van het jaar. Mooi moment om wat reclameklassiekers (of bijna-klassiekers..) over wintersport en sneeuw uit te lichten. De grootste klassieker is natuurlijk “Biertje” van Heineken. Maar er zijn meer grappige én mooie (bijna-) klassiekers! Ditzo zou Ditzo niet zijn als we ons eigen filmpje niet ook als een bijna-klassieker zouden presenteren..

Door Christel

Miss engagement

Over Christel
Heineken - Biertje!
Dit is natuurlijk hét kijkcijferkanon onder de reclames. Met in de hoofdrol Der Rudi, de verveelde geitenhoeder die bij het eerste vlokje sneeuw als skileraar tot leven komt.

 

Centraal Beheer - Ski
De heerlijke sfeer van wintersport en het leven van - anytime, anyplace, anywhere – Martini. Wat kan daar nou fout gaan? Centraal Beheer is onze concurrent, maar eerlijk is eerlijk…  deze commercial….. is ook te gek!

 

Vodafone - Start je reis!
Met vrienden op wintersport, leuker is er eigenlijk niet. En uiteraard share je je foto's of zoek je een mooie piste via Google maps. Daar maakt Vodafone handig gebruik van met Vodafone internet op reis.

 

Ditzo – Snowboarder kopt camera
De emoji's vertellen het verhaal: een met de sneeuwcam gefilmd tafereeltje over een Ditzo-klant die zijn camera uit de skilift laat vallen. Bij Ditzo meld je dan je schade via WhatsApp. Zonder ingewikkeld schadeformulier.

 

Nike - Snow Day
Nike verwelkomt de winter in deze epische commercial met meer dan 20 bekende Amerikaanse sporters. Just do it! Zeker op ‘Snow Day’.

 


Door Christel

Miss engagement

Over Christel