Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

De wilde avonturen van Lieke, Daphne en Heleen #dehartstocht

06 nov 2015

​Het is een gekkenhuis! De Hartstocht is (pas) een dag begonnen en op moment van schrijven is er al € 2.480 ingezameld voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen!

Door

Het hart vertrokken uit Sneek

En wat een gave tocht heeft het blauwe pluchen hart al afgelegd! Gistermiddag kreeg Lieke van Lexmond in Sneek het hart in handen. Al wandelend door het centrum vertelde ze waarom het zo nodig is om geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Het blijkt doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen te zijn terwijl er nog maar heel weinig onderzoek naar gedaan is. Hoog tijd om hier dus verandering in te brengen en geld op te halen voor onderzoek!
 
De wandeling van Lieke was direct mooi meegenomen, want elke kilometer die het hart maakt levert € 10 op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. En wordt er een selfie met het hart op social media gedeeld met #dehartstocht? Dan telt Ditzo 1 km en dus € 10 euro bij de stand op.
 

Gezellig feestje

Vervolgens heeft Lieke het hart meegenomen naar RTL Boulevard waar Daphne Deckers het hart kreeg. Daar bleek dat het hart toch echt wel heel groot is ;) Het hart kwam klem te zitten in de draaideur maar is nog heel gebleven :) Gelukkig maar wat nu kon het hart mee op stap, samen met Nicolette Kluijver en Daphne. Gezien de foto’s is het een leuk feestje geweest…
 
Gelukkig wilde Heleen van Royen daarna het hart wel mee naar huis nemen en heeft ze er zo te zien heerlijk op kunnen 'slapen'!
 

Volg de tocht van het hart!

Heleen heeft het hart nu meegenomen in de trein en wij zijn heel benieuwd wat ze nu met het hart gaat doen! Ben je ook nieuwsgierig? Volg het hart op www.dehartstocht.nl of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram!

Door