Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Het blauwe hart gespot bij RTL Late Night! #dehartstocht

10 nov 2015

​Spannend, spannend, het hart is inmiddels in Groningen! En we zijn heel benieuwd waar het hart hierna naartoe gaat! Gisteren was het hart in Amsterdam, in de studio bij RTL Late Night. Daar is het hart meegenomen door een meisje uit het publiek.

Door

Luuk Ikink, sidekick van Humbert Tan in RTL Late Night, had het hart eerder in handen gekregen en in de uitzending van gisteravond wilde hij het graag doorgeven aan iemand die zo ver mogelijk weg woont. Want elke kilometer is weer € 10 voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Gelukkig zat er iemand in het publiek uit Groningen die het hart graag wilde meenemen.
 

Slaapt het hart nog of....

Inmiddels is het middag en is het hart nog steeds in Groningen…. Het wordt natuurlijk nooit vroeg bij RTL Late Night, dus zou het hart misschien nog in bed liggen? 
Nee, terwijl we dit blog aan het schrijven zijn komt het hart in beweging! Ontzettend spannend dus waar het hart nu naartoe gaat! Volg jij het ook? Of wil je ook helpen bij de estafette? Zoek het hart op de kaart of Facebook en Twitter, maak een afspraak met de huidige bezitter en neem het hart weer mee!
 

Lil Kleine, crowd surfing en heel veel kilometers!

In de afgelopen dagen is er natuurlijk nog veel meer gebeurd met het hart. De teller staat namelijk al op 1286 km, goed voor € 12.860! Zo heeft Lil Kleine tijdens zijn concert in de Ziggo Dome het hart in het publiek gegooid en heeft het hart zowaar ge-crowd surfed!
 
Morgen komt er een te gekke compilatie van de tocht van het hart, blijf Facebook dus in de gaten houden!
 

Door