Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Ditzo-auto op pad met klanten

Ditzo-autootje weekend mee met een klant

11 aug 2016

Een tijdje geleden vroegen we onze volgers op Facebook wie ze wel in ons leuke Ditzo-autootje zagen rijden. Uit al die nominaties kozen we de ouders van Romy, omdat zij volgens Romy een zeer teleurstellende auto-aankoop hadden gedaan. Daarom gunde ze haar ouders wel een weekendje in zo’n leuk, nieuw autootje. En dat snapten wij wel.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel
Dus zetten we vorig weekend de Ditzo-auto bij Jan en Monica voor de deur en konden ze op pad. En met veel pret stapten ze in en wisten precies waar ze heen wilden: ze gingen hun 2 dochters en de kleinkinderen bezoeken.
 
Ze hebben heel wat provincies doorkruist met de emoji-auto, want ze reden van Zaandijk naar Apeldoorn en daarna door naar Steenwijk en Groningen en weer terug naar Zaandijk. Monica vertelde dat ze veel bekijks hadden en dat de auto geweldig rijdt. En de rest van de familie vond het natuurlijk ook prachtig.
 
Dat waren dus zomaar veel mogelijkheden om de Ditzo-auto te spotten. Want zie je de auto en maak je er een foto of filmpje van en plaats je dat op social media met #daarrijdtditzo, dan maak je zelf ook kans op een weekendje weg met de Ditzo-auto. Let dus goed op, want hij kan onverwachts ineens langskomen! Maar… geen foto’s maken als je zelf achter het stuur zit hè -;).
 
Ditzo-auto met ouders

 

Door Christel

Miss engagement

Over Christel