Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo beloont liever de echte vergelijker

04 mrt 2015

​En de echte vergelijker…  dat ben jij! De enige persoon die alle opties naast elkaar zet en rekening houdt met de wensen die jij belangrijk vindt, dat kun je immers alleen zelf. We geven tot € 100 terug bij iedere nieuwe autoverzekering.

Door

Vergoeding te hoog
​Op dit moment herziet Ditzo de contracten met vergelijkers. De vergoeding die wij aan sommige vergelijkers betalen, moet in balans en uitlegbaar zijn aan onze klanten. Uit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Blauw Research, bleek dat 86% van de consumenten deze vergoeding te hoog vindt. Dat konden we niet naast ons neerleggen.
 
Vergoeding beter besteden
De consumenten in het onderzoek waren verder bang dat deze vergoedingen voor een hogere premie zouden zorgen. Door voorlopig te stoppen met deze partijen, kunnen we het geld wat hiermee bespaard wordt, investeren in betere premies en service voor al onze klanten. En we beginnen met deze actie.
 
Ditzo gaat weer direct
Ditzo was een van de eerste internetverzekeraars. Een verzekeraar die zonder tussenpersoon verzekeringen aanbood. Als directe verzekeraar hebben we één-op-één relaties met onze klanten. Dat willen we graag blijven doen. En ondertussen kijken we welke partijen van toegevoegde waarde kunnen zijn om in de toekomst verder mee samen te werken.
 
VergelijkersBonus
Jij bent de enige echte vergelijker. Daarom geven we jou tot € 100 terug als je direct bij ons een nieuwe autoverzekering afsluit. Dat noemen we de VergelijkersBonus. Kijk voor meer informatie op Ditzo.nl/echtevergelijker
 

Door