Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo favoriet in online onderzoek naar opstalverzekeringen

03 mrt 2011

​Respondenten die zich online oriënteren op een opstalverzekering, wijzen Ditzo.nl aan als beste favoriet. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in februari uitvoerde. De respondenten gaven in totaal 191 individuele beoordelingen over 39 verschillende websites.

45% van de respondenten komt tijdens een vrije zoektocht bij Ditzo terecht. Een derde hiervan wijst Ditzo uiteindelijk aan als favoriete opstalverzekeraar, met duidelijkheid en een sympathieke en professionele uitstraling als voornaamste redenen. Ditzo blijft daarmee Centraal Beheer en ING.

Centraal Beheer beschikt momenteel over de best vindbare website van het veld. 52,5% van de respondenten bezoekt CentraalBeheer.nl. De website scoort het best op de thema’s Web Imago en Vertrouwen. 10% van de respondenten wijst Centraal Beheer aan als favoriete aanbieder.

NG eindigt als derde in de door WUA! opgestelde ranglijst. 40% van de respondenten komt op ING.nl terecht. De website scoort een eerste plaats op het thema Vertrouwen en doet het verder goed op Informatiewaarde en Vormgeving. 12,5% van de respondenten kiest voor een opstalverzekering van ING.

Door


Door