Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Verzekeringsregels kraken? Doen we elke dag!

26 feb 2016

Als wij mensen vertellen waar we werken, dan zeggen veel mensen: ‘Ooohh ja, van die reclame van Ditzo Datzo! Die heb ik laatst nog op TV gezien! Best grappig, want we zijn sinds 2013 niet meer op TV. Maar toch mooi om te zien dat die commercial goed is blijven hangen.

Door

​We stopten met TV commercials in 2013, toen we besloten dat het geld gereserveerd voor TV-reclame, beter gestopt kon worden in een project dat direct de zorg verbeterde.

Daarna deden we nog meer: in 2014 merkten we dat veel mensen buiten de boot vielen door bezuinigingen in de zorg en hielpen we samen met Nederland 9 kleine zorginitiatieven, zoals Muziekids en Bijzonder Thuisafgehaald, met ruim € 300.000. Vorig jaar stopten we met het betalen van vergelijkingssites, omdat de vergoedingen ons (en onze klanten!) veel te hoog werden. Eind 2015 maakten we de Hartstocht en optimaliseerden we onze klantenservice. En dat hele verhaal van Ditzo hebben we nu eens overzichtelijk in 1 filmpje gestopt.

Wij zijn nu alweer bezig met het kraken van de volgende verzekeringsregel. Welke verzekeringsregel wil jij dat gekraakt wordt? Laat het ons weten op Facebook.    

 


Door