Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Ook in 2013 goedkoopste zorgverzekeraar met vrije keuze

Ook in 2013 goedkoopste zorgverzekeraar met vrije keuze

​De premie van de Ditzo Zorgverzekering blijft gelijk. Ook in 2013 is de premie voor de basisverzekering van Ditzo € 98,50 per maand. Met een verplicht eigen risico van € 350. Hiermee biedt Ditzo, net als vorig jaar, de goedkoopste zorgverzekering met vrije keuze voor ziekenhuis of specialist.
 
Vorig jaar kozen ruim 95.000 verzekerden voor de Ditzo zorgverzekering en werd deze door Independer uitgeroepen tot Nr. 1 Zorgverzekering van 2012. De zorgverzekering onderscheidt zich door de combinatie keuzevrijheid voor ziekenhuis en specialisten, alles online regelen, en persoonlijke aandacht tegen een scherpe premie. Klanten die behoefte hebben aan hulp en advies bij het vinden van de juiste zorgverlener kunnen terecht bij de Persoonlijke Zorgcoach.
 
Ditzo luistert naar haar klanten
Op verzoek van haar klanten heeft Ditzo een zorg app ontwikkeld. Hiermee kunnen klanten in 2013 mobiel hun declaraties indienen. Ook heeft Ditzo het bril- en lenzenabonnement verbeterd en versimpeld. Met dit abonnement betaalt men jaarlijks € 51 voor € 100 korting op de aanschaf van een complete bril of een jaarpakket lenzen.
​​

Door


Door