Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo deukt gratis auto's uit

12 apr 2011

Bezoekers AutoRAI in de rij voor de Uitdeukservice van online verzekeraar
Veel mensen rijden jarenlang rond met een vervelend deukje in hun auto. Zij claimen de schade niet bij hun verzekeraar uit angst voor premieverhoging. Online verzekeraar Ditzo vroeg vandaag aandacht voor deze onlogica tijdens de opening van de AutoRAI. Rob Muntz –bekend van de Ditzo tv commercials – sloeg vandaag de eerste deuk in een Jaguar die pontificaal voor de ingang van de autobeurs stond. Daarna waren bezoekers van de AutoRAI van harte welkom om een deuk in de auto te slaan en aansluitend een deukje in hun eigen auto gratis te laten verwijderen. De ludieke actie was de aftrap van de Ditzo Uitdeukdagen. Met deze actie wil de online verzekeraar de Nederlandse consument wakker schudden. Want waarom zou je na het claimen van schade meer premie moeten betalen? Bij Ditzo gaat de autopremie na schade nooit omhoog.

Veel verzekeraars hanteren een bonus/malus ladder. Als je schadevrij rijdt stijgt je korting. Claim je wel schade dan betaal je meer premie. Ook raak je schadevrije jaren kwijt na geclaimde schade. Dit loopt uiteen van 0 tot wel 10 jaar. Met deze regeling proberen verzekeraars te voorkomen dat je schade claimt. Veel consumenten kiezen er dan ook voor om kleine schade – als een deukje – niet te claimen. "Als je een keer autoschade hebt, moet je dat gewoon kunnen claimen zonder je zorgen te hoeven maken over premieverhoging. Bij Ditzo hanteren we de Ditzo Bonus Garantie. Dit betekent dat je premie nooit omhoog gaat bij schade. Wel gaat de premie omlaag als je schadevrij rijdt. Dat vinden wij logisch", vertelt Peter Hoitinga, Algemeen Directeur bij Ditzo.
 
Ditzo Uitdeukdagen
Bezoekers van de AutoRAI kunnen bij de entree van de Amsterdamse autobeurs een deuk slaan in een opvallende Jaguar van Ditzo. Iedereen die een deukje slaat in deze auto, kan gratis een deukje uit zijn eigen auto laten halen bij Ditzo’s Uitdeukservice. De actie was de aftrap van de Ditzo Uitdeukdagen en de hele dag stonden automobilisten in de rij voor de Uitdeukservice bij P6. Tot 17 april kunnen alle bezoekers van de AutoRAI meedoen aan de actie van Ditzo en langskomen de bij Ditzo Uitdeukservice op P6.

Door


Door