Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Ditzo populairste zorgverzekering op Independer.nl

Ditzo populairste zorgverzekering op Independer.nl

​Ditzo is de meest gekozen zorgverzekering op Independer.nl. Ruim 22.000 verzekerden sloten in de periode 9 november 2011 t/m 15 september 2012 een Ditzo Zorgverzekering af via Independer.nl.

Independer.nl reikt ieder jaar de award uit aan de meest populaire zorgverzekering. Deze award is gebaseerd op de meest gekozen zorgverzekerinfg via independer.nl. Vorig jaar stond de Ditzo Zorgverzekering met haar basispremie in de top 3 van verzekeraars met de beste prijs-kwaliteitverhouding, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de Award meest populaire zorgverzekering.

We zijn erg blij met het winnen van deze Independer.nl award. Het is voor ons een bevestiging dat we goed naar de consument hebben geluisterd en de wensen van de klant hebben weten te vertalen in een goede en betaalbare zorgverzekering,” vertelt Inez Teunissen, directeur van Ditzo.

Beste van twee werelden
Ditzo introduceerde vorig jaar haar zorgverzekering, die zich onderscheidt door de combinatie van keuzevrijheid van ziekenhuizen en specialisten en persoonlijke aandacht tegen een scherpe premie. Ook uit een klanttevredenheidsonderzoek, dat Ditzo onlangs heeft laten uitvoeren, blijkt dat deze combinatie de belangrijkste reden is om te kiezen voor de zorgverzekering van Ditzo. ‘Onze klanten vinden het belangrijk om zelf te mogen bepalen waar en door wie ze geholpen worden,’ aldus Inez Teunissen.
​​

Door


Door