Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo winnaar Zorgpolisveiling Consumentenbond

​Wij zijn de trotse winnaar van de eerste Zorgpolisveiling van de Consumentenbond! Aan de Zorgpolisveiling deden vier zorgverzekeraars mee. Bijna 80.000 mensen schreven zich in. Zij krijgen binnenkort een aanbod van ons.
 
Iedereen kon zich inschrijven bij de Consumentenbond om een aanbod voor een zorgverzekering te krijgen, en dat hebben meer dan 80.000 mensen gedaan. Doel was om deze mensen te helpen een goede zorgverzekering uit te zoeken, tegen een lage prijs. Het vergelijken van alle polissen neemt immers vaak veel tijd in beslag.
 
Vrije keuze
De pakketten in de Zorgpolisveiling zijn samengesteld op basis van de dekkingswensen van consumenten zoals bekend uit de zorgvergelijker van de Consumentenbond. De zorgverzekering van Ditzo voldeed aan deze wensen; met name doordat Ditzo 100% van de Nederlandse ziekenhuizen heeft gecontracteerd. Zeer belangrijk omdat consumenten dan niet onverwacht worden overvallen door een beperkte keuze aan ziekenhuizen.
 
Vergelijken
De Consumentenbond vergelijkt  sinds 2011 de polissen van zorgverzekaars in hun Zorgvergelijker. We vinden het daarom geweldig dat ons product als winnaar uit de bus is gekomen van hun Zorgpolisveiling. Een heel mooi compliment!
 
Ben je ook benieuwd naar onze zorgverzekering? Bekijk onze pakketkiezer.

 

Bekijk ook het artikel van de Consumentenbond


 
​​

Door


Door