Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

We gaan nog even door! € 100 terug bij je autoverzekering

04 mei 2015

​De € 100 terug actie bij iedere nieuwe autoverzekering is verlengd tot 5 juni 2015! We zijn in maart gestopt met het betalen van vergoedingen aan vergelijkers. Het geld wat we besparen, geven we liever terug aan -in onze ogen- de echte vergelijker; de consument; jij dus!

Door

​Op dit moment herziet Ditzo de contracten met vergelijkers. De vergoeding die wij aan vergelijkers betalen, moet in balans en uitlegbaar zijn aan onze klanten. Sommige vergelijkers vroegen vergoedingen die konden oplopen tot € 200. Begin april publiceerde wij enkele facturen op de website. Uit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Blauw Research, bleek dat 86% van de consumenten deze vergoeding te hoog vindt. Dat konden we niet naast ons neerleggen.

Vergoeding beter besteden
De consumenten in het onderzoek waren verder bang dat deze vergoedingen voor een hogere premie zouden zorgen. Door voorlopig te stoppen met deze partijen, kunnen we het geld wat hiermee bespaard wordt, investeren in betere premies en service voor al onze klanten.  We begonnen met deze actie. En wegens succes verlengen we deze actie tot 5 juni 2015!
 
De enige persoon die alle opties naast elkaar zet en rekening houdt met de wensen die jij belangrijk vindt, dat kun je immers alleen zelf. We geven daarom tot € 100 terug bij iedere nieuwe autoverzekering.

Door