Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzogram: hier je foto!

15 nov 2013

We delen ons de laatste tijd suf op social media als Facebook, Twitter en Instagram. Hoe zou je het vinden als je jouw foto ook op de website van een verzekeraar mag delen? Geïnspireerd door de fotografie van onze klanten op Instagram, is Ditzo op het idee gekomen foto’s uit het dagelijkse leven van onze klanten op ditzo.nl te zetten. Dus, kom hier met je foto en wij plaatsen deze op ditzo.nl!
 
Nieuwe website, nieuwe fotografie
In september 2013 hebben we onze website compleet vernieuwd. Daar horen geen standaard foto’s uit een beeldbank bij. Wij willen graag onze klanten betrekken bij de keuze van de fotografie. Wij stellen daarom onze website ter beschikking voor leuke, grappige, maar ook droge foto’s van jouw vakantie, onderweg of bij je thuis. We hebben voor onze inboedelverzekering en onze reisverzekering al een mooie foto uitgekozen.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Deel je foto met ons op Facebook, Twitter, Google+ of Instagram (#ditzogram), of stuur je foto naar marketing@ditzo.nl. Past je foto bij ons merk en onze verzekeringen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten en plaatsen we je foto op ditzo.nl. Je ontvangt dan € 75. Bekijk de actievoorwaarden
 
Ga snel naar onze social media en deel je foto’s. Succes!
 
​​

Door


Door