Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Dorstlessers

Ditzo's dorstlessers

21 jun 2017

Met warm weer is het belangrijk om goed te blijven drinken. Water is altijd goed, maar juist in de zomer is het leuk om ook eens te variëren en verfrissende smaken toe te voegen. Enkele tips!

Door Gast

Gast blogger

Water met munt of limoensap

Een glas water kan zooo lekker zijn! Gewoon met ijsklontjes of uit de koelkast, altijd dorstlessend! Je kunt hier natuurlijk je eigen draai aan geven door er limoensap in te knijpen of een beetje munt (pak het takje munt en rol het tussen je handen voordat je het in het water legt, op deze manier komt de smaak goed vrij). Je kan het per glas klaarmaken of standaard een grote fles klaarzetten in je koelkast...

Limonade met granaatappel

Voor de verandering kun je eens granaatappel limonade proberen. Vul een limonadeglas met ijsklontjes (nog leuker als je de ijsklontjes zelf invriest om hier wat granaatappelpitjes in mee in te vriezen) pak een granaatappel en snijd deze doormidden. Vervolgens knijp deze boven het glas fijn, op deze manier komt het sap uit de granaatappel in het glas, vul daarna het glas met sparkling of gewoon kraanwater en je hebt een heerlijk verfrissende limonade! Een leuke bijkomstigheid: Granaatappels zitten vol met vitaminen, antioxidanten en kalium en zijn altijd verkrijgbaar!


Door Gast

Gast blogger