Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Eimoji

Easter Eggs & Eimoji’s

15 apr 2017

​Dit weekend is het Pasen! De tijd van lekker ontbijten met je schoonouders. The Passion in Leeuwarden kijken. Met de kids allerlei activiteiten ondernemen zoals eieren zoeken in het bos (kijk uit dat ze niet met een konijn terugkomen), eieren verven en naar de kinderboerderij om kuikentjes te spotten. Maar ook om vernieuwend te zijn als verzekeraar met ’n smiley. Zo hebben we speciaal voor Pasen een nieuwe emoji bedacht: de Eimoji! Je ziet ‘m hierboven :)

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Easter Eggs

Met Pasen denk je al snel aan paaseieren en wij natuurlijk ook met onze eimoji, maar weten jullie ook wat een Easter Egg is? Natuurlijk, het is Engels voor paasei, maar een Easter Egg is ook een grap of verborgen boodschap in bijvoorbeeld een computerprogramma, een film, een spel, een plaatje of een website. Net als echte paaseieren zitten deze snufjes verborgen en moet ernaar gezocht worden. Onze Wouter schreef in zijn blog van 5 januari al over de Easter Egg van Tesla. Met Pasen vonden wij het tijd voor onze eigen Ditzo Easter Eggs! Dus hebben wij er voor jou een paar verstopt in onze ‘Stel je vraag’-tool op de website.

Stel je vraag en wie weet win je een leuke verrassing

Via ’Stel je vraag’ kun je heel gericht zoeken naar info over Ditzo en onze verzekeringen. De afgelopen tijd kregen we gemiddeld zo’n 5.000 zoekopdrachten per week voor onze kiezen! Jullie weten de tool dus wel te vinden. Een veel gebruikte zoekterm is bijvoorbeeld ‘Hallo’. Maar je kunt natuurlijk nog veel meer opzoeken via ‘Stel je vraag’. Om jullie te trainen hebben we er speciaal tijdens dit paasweekend een paar Easter Eggs in verstopt. En vind je een Easter Egg door de juiste zoekterm te gebruiken? Dan hebben we een leuke verrassing voor je als je als eerste je zoekterm deelt via onze post op Facebook! Dus snel aan de slag met zoeken in ‘Stel je vraag’. Tip: denk aan alles wat met Pasen te maken heeft. Om je op weg te helpen hier alvast een voorbeeldje.

We horen het trouwens ook graag als je een zoekterm hebt met betrekking tot onze verzekeringen waar we geen antwoord op geven. Zo kunnen we jullie in de toekomst nog beter helpen.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel