Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Somnox 2

Een betere nachtrust met een slaaprobot

28 jul 2022

Een betere nachtrust met een slaaprobot

Heb jij wel eens last van slapeloosheid? Moeite met in slaap vallen door onrust of piekeren? Of ben je gewoon benieuwd hoe een slaaprobot werkt? Dan is deze blog voor jou.

Bij Ditzo vinden we dat gezonde keuzes beloond mogen worden en daar helpen we je graag bij. Daarom hebben we mooie kortingen geregeld voor jou als Ditzo klant. Vorig jaar hebben wij de adem- en slaaprobot van Somnox toegevoegd aan de gezonde keuzes​ van Ditzo en dit jaar gaan we deze samenwerking opnieuw aan voor de Somnox 2.

Wat is een Somnox slaaprobot?

De Somnox 2 slaaprobot helpt je sneller in slaap te vallen, langer te slapen en frisser wakker te worden. Het is een ademende robot die je in je armen houdt om de ademhaling te voelen. Doordat je ademhaling hier automatisch op afstemt vertraagt je ademhaling en, samen met rustgevende geluiden en muziek, helpt dit je makkelijker te ontspannen en sneller in slaap te vallen. Natuurlijk én zonder bijwerkingen!

Beter slapen met een slaaprobot: werkt dat echt?

De grote vraag is natuurlijk: slaap je echt beter met een slaaprobot? Om hier achter te komen heeft onze collega Yvonne de Somnox 2 een maand lang getest.

Een slaaprobot testen, dat klinkt als iets uit de toekomst. Wat verwachtte je van de slaaprobot?

Van tevoren wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik hoopte natuurlijk op een betere nachtrust, waardoor ik me minder moe voel als ik opsta.

Er worden veel voordelen van de robot genoemd: sneller in slaap vallen, minder piekeren, meer ontspannen, uitgerust wakker worden en meer energie hebben. Maar kan dat allemaal in één robot? En hoelang duurt het voordat ik de eerste verschillen merk? En zou het ook helpen als ik ‘s nachts wakker word?

De eerste nacht: hoe was het om voor het eerst te slapen met een robot?

De eerste avond was wat wennen. Eerst de robot opladen en de app installeren. Dat gaat allemaal zeer eenvoudig. De vorm van de robot lijkt op een rugbybal en beweegt als een soort ademhaling. De muziek die ik voor de eerste nacht had gekozen was toch niet zo ontspannend als ik dacht. De tweede avond heb ik een ander muziekje gekozen en toen…tja vanaf die dag hoef ik alleen de robot aan te zetten, het licht uit te doen en ik slaap als een roos.

Een maand later: heeft de robot je verwachtingen waargemaakt?

De combinatie van de muziek én de ademhaling werkt heel ontspannend en ik val nu bijna direct in slaap. Robot aan, licht uit en slapen. Waar ik eerst regelmatig een uur of meer wakker lag, val ik nu snel in slaap. Zelfs wanneer ik ‘s nachts wakker word. Ik werd nog wel eens wakker en dan begon ik te piekeren. Nu hoef ik alleen de robot aan te zetten en val ik zo weer in slaap. Ik heb de robot nu een maand in gebruik en voel me eindelijk weer uitgerust als ik opsta. Ook het middagdipje, na een slechte nachtrust, is verdwenen. De Somnox slaaprobot heeft al mijn verwachtingen (en meer) waargemaakt!

Beter slapen met het Ditzo Slaapprogramma

Met het (gratis) slaapprogramma van Ditzo ontvang je drie weken lang informatie, tips en nieuws over slaap. Het programma bestaat uit 3 updates en stopt daarna vanzelf. Ook ontvang je automatisch een kortingscode voor de Somnox 2 (variant Unlimited) en wie weet slaap jij binnenkort ook met een robot!

Kan jij ook hulp gebruiken om beter te slapen? Schrijf je dan nu in voor het Ditzo Slaapprogramma.​


Slaap lekker!​

Somnox 2 Unlimited bestellen met korting?

Heb je een kortingscode via e-mail ontvangen? Ga dan naar de website van Somnox​, kies voor de Unlimited variant en vul de kortingscode tijdens het bestelproces in bij het winkelmandje. De korting wordt dan direct toegepast. ​​​​​​​​

Door Dijon

Mailkoning

Over Dijon
​​

Door Dijon

Mailkoning

Over Dijon