Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

"Kijk kanker de wereld uit": wat is er gebeurd met het miljoen?

17 okt 2014

Een jaar na “Kijk Kanker de Wereld Uit” gaat John de Wolf op bezoek bij het Antoni van Leeuwenhoek. Om te kijken wat zij met het miljoen hebben gedaan dat Ditzo vorig jaar heeft gedoneerd. ​​

Door

Ditzo wil als zorgverzekeraar helpen de zorg in Nederland te verbeteren. Hiervoor stelde Ditzo eind 2013 een deel van het marketingbudget beschikbaar voor baanbrekend kankeronderzoek. Nederland keek massaal naar de video “Kijk Kanker de Wereld Uit”. Ditzo doneerde 1 euro voor elke keer dat de video werd bekeken. Al binnen vier dagen werd de online video een miljoen keer bekeken. Zo keken we samen een miljoen euro bij elkaar voor onderzoek naar kanker.

Maar waar is het geld precies naartoe gegaan? Het geld is bij elkaar gebracht voor baanbrekend kankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek. Het doel van het onderzoek is om het mogelijk te maken om iedere patiënt op maat te behandelen. Onlangs ging John de Wolf langs bij professor René Bernards en vroeg hem wat hij met het geld heeft kunnen doen. Bekijk de video en zie wat er met het geld is gedaan.

Ook dit jaar wil Ditzo een bijdrage leveren aan de zorg. Door naast goede zorg voor jezelf, ook voor een ander te zorgen. Wij willen samen met jou een bijdrage leveren aan mooie en concrete oplossingen voor jongeren, gezinnen en ouderen. We nodigen je daarom uit bij te dragen aan onze zorgprojecten. Ditzo verdubbelt jouw bijdrage. Kijk snel op www.ditzo.nl/zorgmee.

Door