Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Nog een bril of lenzen nodig?

Met de Eye Wish bril en lenzen module van Ditzo krijg je exclusief bij Eye Wish Opticiens korting. Je betaalt € 3 per maand en krijgt eenmaal per jaar tussen de € 110 en € 230 korting op een jaarpakket lenzen of een bril (bedragen gelden vanaf 2016). Een zonnebril op sterkte mag ook! Deze module kun je afsluiten bij de Ditzo Zorgverzekering.

Door

De kortingen 

 • Contactlenzen: Bij aankoop van een jaarpakket contactlenzen in een Eye Wish winkel ontvang je € 110 korting.
 • Enkelvoudige bril: Bij aankoop van een complete enkelvoudige bril, voorzien van dunne glazen op sterkte met ultra clean ontspiegeling, ontvang je € 170 korting*
 • Multifocale bril: Bij aankoop van een complete multifocale bril, voorzien van dunne glazen op sterkte met ultra clean ontspiegeling, ontvang je € 230 korting*
 • *inclusief standaard zorgkorting Eye Wish
 • Enkelvoudig of multifocaal

  Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Het verschil tussen een enkelvoudige en een multifocale bril is of de bril voor één afstand of meerdere afstanden bedoeld is. In een multifocale bril zijn meerdere sterktes verwerkt en deze bril corrigeert dus op meerdere afstanden. Een enkelvoudige bril corrigeert alleen voor dichtbij óf veraf.
 • En dunne glazen met ultra clean ontspiegeling?

  Een dun glas is een glas met een brekingsindex vanaf 1.6. Dit zijn de glazen die Eye Wish standaard aanbiedt. Deze glazen worden altijd met ultra clean ontspiegeling geleverd. Dit betekent dat je glazen kraswerend, anti-reflecterend, waterafstotend, vuilbestendig en anti-statisch zijn.
 • Hoe werkt het?

  Om je abonnement te gebruiken ga je naar een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt. Een overzicht van alle vestiging vind je hier. Zoek een leuk montuur uit en bestel er de door jou gewenste glazen bij. Of kies voor een jaarpakket lenzen. Meld bij het afrekenen dat je bij Ditzo bent verzekerd. Of laat je Ditzo zorgpas zien. Je krijgt dan direct de genoemde korting op het aankoopbedrag. De korting geldt niet bij bestelling van lenzen via de internetservice EyeWish @Home. Omdat je de korting direct aan de kassa krijgt, kun je de aankoopbon niet bij Ditzo declareren.
 • Kinderbril

  Elk meeverzekerd kind heeft recht op € 100 korting op een complete kinderbril met dunne glazen op sterkte met ultra clean ontspiegeling. Kinderen krijgen in combinatie met de Eye Wish bril en lenzen module geen aanvullende korting. Voor deze korting is het afsluiten van de Eye Wish bril en lenzen module dus niet nodig. De korting geldt niet voor lenzen en de korting kun je niet combineren met andere kortingen of acties van Eye Wish Opticiens.
 • De Eye Wish bril en lenzen module afsluiten

 • Bij het afsluiten van de Ditzo Zorgverzekering kun je aanvinken dat je gebruik wilt maken van de Eye Wish bril en lenzen module. Heb je al een Ditzo Zorgverzekering? Dan kun je in Mijn Ditzo de module voor 2016 afsluiten.

Door