Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Nationale Foute Kersttruien Dag

18 dec 2015

Bij Ditzo is het nooit saai, maar gelukkig is er een speciale dag waarop alles nog nét wat “fouter” kan. En dat is vandaag, op Nationale Foute Kersttruien Dag! Het Ditzo-contentteam doet daar graag aan mee.

Door

​Het hele jaar ligt hij onderin de kast, maar eindelijk mag hij er uit! Die wollen wansmaak mag vandaag aan, want het is Nationale Foute Kersttruien Dag! Deze van oorsprong Amerikaanse traditie startte in 2011. Toen werd de 2e vrijdag van december gebombardeerd tot ‘Ugly Christmas Sweater Day’. Dit jaar is het verplaatst naar de 3e vrijdag van december, vandaag dus.

Je doet mee door op deze dag je meest gênante kersttrui aan te doen. Laat dus je overhemd, je jurk en al helemaal je pak thuis en hul je in je foute kersttrui. Zoek in de krochten van je kledingkast naar die ene foute trui en doe hem vandaag aan. Of misschien heb je er net een ontvangen van de Postcodeloterij. Trek hem aan en draag hem net als wij met trots! 
De populariteit van de foute kersttrui is ook te zien aan het aantal foute kersttrui-borrels en -feesten. In het Vondelpark is er op 19 december zelfs een Ugly Christmas Sweater Run!


Door