Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Geen schadeformulier maar 'n WhatsApp

24 sep 2015

​Je kent het misschien wel: je raakt met je auto een paaltje. Je wilt niet met de schade blijven zitten, maar je ziet vreselijk op tegen al dat gedoe rondom het melden van die schade. Bij Ditzo is dat niet nodig, want wij hebben het schademelden heel gemakkelijk gemaakt. Je stuurt gewoon een whatsappje. In de meeste gevallen kan dat zelfs zonder het invullen van een schadeformulier. Ditzo is de eerste verzekeraar in Nederland die dat op deze manier doet.

Door

Geen ingewikkeld schadeformulier​

Ditzo zoekt continu naar manieren om het voor klanten makkelijker te maken. Vorig jaar maakten we al bekend dat je vragen over je verzekering via WhatsApp kon stellen. Nu voegen we daar schademelden aan toe. Bij schade stuur je ons een whatsappje en we nemen de schade direct in behandeling, zonder het invullen van een ingewikkeld schadeformulier.

Gewoon een foto

Is er een andere auto of persoon bij de schade betrokken, dan hebben we nog wel een getekend schadeformulier nodig. Een foto van het schadeformulier inclusief 3 goede foto’s van de bijbehorende schade is voldoende. Dit geldt ook voor schades aan je inboedel of je woonhuis!

Googlemaps

Ook handig bij schade aan je auto is dat je via Whatsapp meteen het adres krijgt van het dichtstbijzijnde reparatiebedrijf. Op de smartphone komt dit op de plattegrond te staan zodat je niet hoeft te zoeken. Wel zo plezierig als je schade oploopt in een plaats waar je de weg niet kent. Zo proberen we je zoveel mogelijk te helpen.

Wil je weten hoe het werkt? Lees meer over schademelden via WhatsApp.

Ter illustratie van onze nieuwe service hebben we een leuk filmpje gemaakt. En dat doen we natuurlijk op geheel eigen wijze. Met een dashcam aan boord zijn we de weg op gegaan en dan blijkt maar weer dat je in het verkeer goed op moet letten. Want als je ook maar een klein beetje wordt afgeleid… Bekijk het filmpje hieronder en zie hoe een stoot een enorme klapper kan veroorzaken.

 


Door