Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
goedkoopste rechtsbijstandverzekering

Goedkoopste rechtsbijstandverzekering

19 aug 2016

De goedkoopste rechtsbijstandverzekering vind je door eerst na te gaan welke situatie op jou van toepassing is. Belangrijke factoren zijn de gezinssamenstelling en de dekkingen die je graag wilt. Het verschilt namelijk erg per verzekeraar welke premie zij vragen, dit is erg afhankelijk van de dekkingen voor de rechtsbijstandverzekering.

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Ben je bezig met het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen? Dan is een aantal dingen van belang. Gaan voor de goedkoopste rechtsbijstandverzekering is begrijpelijk, maar ook de dekking en voorwaarden van een rechtsbijstandverzekering zijn niet onbelangrijk. Waar op te letten bij het vergelijken? Bekijk goed welke geschillen en tot welk bedrag er verzekerd is, waar je verzekerd bent en wat de rechtsbijstandverzekering precies dekt.

De goedkoopste rechtsbijstandverzekering

goedkope rechtsbijstandverzekeringOver het algemeen is een rechtsbijstandverzekering niet de meest goedkope verzekering. De maandpremie kan flink oplopen als je uitgebreid verzekerd wilt zijn. Je kunt je voorstellen dat de kosten van rechtsbijstand heel hoog kunnen oplopen, zeker als er sprake is van letsel (personen)schade. Om hier niet zelf garant voor te hoeven staan, kun je ervoor kiezen om je hiervoor te verzekeren. Je kunt vaak kiezen uit verschillende modules, zoals Consument en Wonen, Fiscaal en Vermogen, Werk en Inkomen en Verkeer.

Op zoek naar een goede én goedkope rechtsbijstandverzekering?

Natuurlijk zit je niet te wachten op een juridisch conflict, toch is het niet altijd te vermijden. Om je te verzekeren tegen juridische conflicten en tegen de hoge kosten die het met zich mee kan brengen, is een rechtsbijstandverzekering een goede optie. Heb je niet veel te besteden, maar wil je wel goed en uitgebreid verzekerd zijn voor de meest gangbare conflicten, zoals een burenruzie, een conflict over jouw hypotheek of een conflict over de garantie van een (online) aankoop ? Dan kan de standaarddekking van de Ditzo rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Je sluit al een voordelige Ditzo Rechtsbijstandverzekering af vanaf €7,49 per maand.

Student en rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor een student? Als student denk je misschien niet direct aan een rechtsbijstandverzekering. Toch kan deze verzekering dan juist belangrijk zijn. Waarom? Stel je bent het oneens met het besluit van jouw onderwijsinstelling en wilt hier bezwaar tegen maken, of je huurt een kamer en wilt bezwaar maken tegen de besluiten van een verhuurder omdat hij de huurovereenkomst zomaar opzegt. In dit soort situaties is het heel handig om als student een rechtsbijstandverzekering te hebben. De kosten van rechtsbijstand kunnen namelijk heel hoog oplopen, met een rechtsbijstandverzekering kun je je hiervoor verzekeren. Het is begrijpelijk dat je als student wilt gaan voor de goedkoopste rechtsbijstandverzekering maar kijk ook naar de dekking en de voorwaarden.

Direct een voordelige rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Wil je graag de mogelijkheden bekijken en je premie berekenen? Volg de stappen, kies de modules die jij graag wilt en sluit direct een rechtsbijstandverzekering af.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther