Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Google komt met vergelijker voor autoverzekeringen in Amerika

09 mrt 2015

Zoekgigant Google heeft zijn vergelijker voor autoverzekeringen live gezet in Amerika. Inwoners van Californië kunnen als eerste gebruik maken van de tool van Google. De zoekgigant laat echter alleen resultaten zien van verzekeringsmaatschappijen waarmee ze een deal hebben. Op dit moment zijn dit 14 verzekeringsmaatschappijen in “the Golden State”.

Door

​Al langere tijd waren er speculaties dat Google de Amerikaanse markt zou betreden. In Engeland is Google vanaf 2012 actief als vergelijker voor autoverzekeringen. Google wordt betaald door de verzekeringsmaatschappijen per afgesloten autoverzekering. Het bedrag is niet bekend gemaakt.

Ditzo is juist voorlopig gestopt met het betalen van vergoedingen aan vergelijkers. Er werden soms torenhoge vergoedingen gevraagd, soms wel tot € 200 per afgesloten autoverzekering. Uit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Blauw Research, bleek dat 86% van de consumenten deze vergoeding te hoog vindt. Dat konden we niet naast ons neerleggen.

Wij belonen liever de enige echte vergelijker en in onze ogen ben jij dat! De enige persoon die alle opties naast elkaar zet en rekening houdt met de wensen die jij belangrijk vindt, dat ben jij. Sluit je direct je autoverzekering bij ons af, dan geven wij tot € 100 terug.  Kijk ook op Ditzo.nl/echtevergelijker.


Door