Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Spring in ’t veld en webcare medewerker Hakima

18 nov 2016

Ik had eerder de eer om Halima te interviewen en nu Hakima. Niet alleen hun namen lijken op elkaar, ook hebben ze allebei een enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Hakima is een gedreven persoon die geen minuut stil kan zitten. Bij Ditzo beloven we binnen 2 uur te reageren op berichtjes via WhatsApp en Facebook. Dit vindt Hakima stiekem al te lang, liefst reageert ze binnen een half uur en hier doet ze tot ’s avonds laat haar best voor. Maak kennis met Hakima!

Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke
Hakima werkt sinds 4 maanden voor Ditzo. Toen ze een zoontje kreeg stopte ze met werken, maar ze ontdekte dat thuiszitten helemaal niets is voor haar. Daarvoor had ze altijd in de verzekeringen gewerkt en toen ze bij Ditzo aan de slag kon, twijfelde ze geen moment. Tot ze begon met werken, want toen dacht ze wel even: ‘waar ben ik terecht gekomen?’ Gelukkig niet omdat ze Ditzo zo raar vond, maar omdat ze ontdekte dat de zorgverzekering soms best ingewikkeld kan zijn en ze er nog veel over moest leren. Niet alleen onze klanten lopen hier dus tegenaan.
 

Het gaat over de gezondheid van mensen

Nu is ze heel blij dat ze bij een zorgverzekeraar werkt. Omdat het over gezondheid gaat. Ze heeft met hele verdrietige klanten contact en juist ook met hele blije klanten. Als het Hakima lukt om de klant te helpen, is dat toch voor de gezondheid van die persoon en dit maakt dat ze het werk heel leuk vindt. Ze geeft aan ook wel eens klanten te spreken die heel ontevreden zijn over het zorgsysteem in Nederland. Dit begrijpt ze dan niet zo goed want ze vindt dat het in Nederland best goed geregeld is, ook al moet je soms nog veel bijbetalen. Zo heeft ze de ervaring dat je in sommige landen in de rij moet gaan staan bij het ziekenhuis en je gewoon pech hebt aan het einde van de dag als je niet geholpen bent. In Nederland kun je altijd een afspraak maken en word je dan goed geholpen.
 

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

Hakima kan zoals gezegd niet stil zitten en dat valt ook klanten wel eens op. Met enige regelmaat reageert Hakima ook thuis vanaf haar werklaptop op berichten van klanten, terwijl ze eigenlijk al vrij is. Zo maakt ze dan lange dagen en klanten hebben al wel eens gevraagd ‘of ze de enige is die aan het werk is’. Maar wat ze juist zo leuk vindt aan webcare, is dat we ook in het weekend en ’s avonds reageren en dat klanten dat niet verwachten. Klanten geven vaak hele positieve reacties aan het einde van het gesprek en dit geeft haar veel energie om ook in de avonden en weekenden te werken.
  

Letterlijk een spring in ‘t veld

Hakima kan haar energie ook kwijt in het bakken van taarten. Ze krijgt regelmatig verzoekjes van familie en vrienden om iets te maken. Ze past er wel voor op om dit niet te vaak te doen. Want als ze lekker aan ’t bakken is, wordt de hele keuken een grote rommel. En het probleem is, dat ze vervolgens geen oog dicht kan doen als haar keuken niet spic en span is. Zo heeft ze al wel eens tot 00.00 uur ’s nachts staan boenen omdat ze anders niet kon slapen. Het zal jullie inmiddels vast al niet meer verbazen dat deze spring in ’t veld het heerlijk vindt om in het weekend naar Ballorig (speelparadijs) te gaan. Haar zoontje is natuurlijk een mooi excuus, maar stiekem vindt Hakima het zelf net zo leuk. Vooral het trampolinespringen, ze voelt zich dan weer 10 jaar.
 

Overstappen of niet?

De energie die Hakima heeft kan ze de komende tijd goed gebruiken, want in de laatste 2 maanden van het jaar mogen klanten weer wisselen van zorgverzekeraar. Dit betekent automatisch meer vragen van klanten over de Ditzo Zorgverzekering en dus meer drukte. Maar Hakima is er helemaal klaar voor!

Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke