Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Onze ondernemende coach en trainer Halima

13 mei 2016

​Als iemand van aanpakken weet is het Halima. In 2013 begon ze als medewerker klantenservice bij de Ditzo Zorgverzekering. Dan krijg je natuurlijk vragen over allerlei verschillende onderwerpen,  zoals het eigen risico. Omdat het Halima onzeker maakt als ze iets niet weet ging ze keihard werken: alle polisvoorwaarden doorlezen en steeds op zoek naar nieuwe info. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Halima gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg en inmiddels richt ze zich volledig op training en coaching van medewerkers bij de klantenservice.

Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke

Volgens collega’s is Halima behulpzaam, enthousiast en doortastend. En ze is lekker gek. Als we een foto willen maken voor het blog lacht ze: “Oh nee, dat wordt wat. Ik sta altijd gek op een foto. Ik kan dan gewoon niet serieus doen!” Daarom past Halima waarschijnlijk ook zo goed bij Ditzo. Want wat ze het leuke aan Ditzo vindt? Dat Ditzo gek, simpel en gemakkelijk is.

WhatsApp en reizen

Volgens Halima ziet Ditzo niet snel beren op de weg, denken we zo makkelijk mogelijk en dóen we in plaats van alleen maar praten. ‘Contact via WhatsApp, waarom niet?’ En binnen no-time was het geregeld. Dit past ook bij Halima die van aanpakken weet en als ze iets wil, dat het liefst helemaal goed doet of anders niet. Dit blijkt ook wel uit haar hobby reizen. Zo is ze het afgelopen jaar naar Marokko, Turkije, Parijs én Barcelona geweest. En ook Nederland wordt niet overgeslagen, zo behoort een stedentripje naar Volendam ook tot één van de bestemmingen.

Coachtraject

Halima heeft niet altijd bij Ditzo gewerkt. Ze heeft ook 4 jaar een eigen evenementenbureau gehad die ze op haar 18e oprichtte met 2 anderen. Bruiloften, vergaderingen, geboortefeesten; van alles heeft ze georganiseerd. Dit ondernemerschap en haar organiseertalent zijn eigenschappen waar we dankbaar gebruik van maken bij Ditzo. Zo heeft Halima samen met collega Neline het coachtraject opgezet. Wat dat is? Een programma waarbij ze iedere medewerker van de klantenservice coacht en traint om echt in gesprek te gaan met de klant.

Onrecht

Halima vindt hierbij de kennis en kwaliteit van de medewerker, hoe de medewerker contact heeft met de klant en het gevoel dat de klant na afloop heeft, heel belangrijk. Ze wil dat elke klant tevreden is en ze kan er vooral niet tegen als een klant voelt dat hem onrecht is aangedaan. Onafhankelijk van de situatie vindt ze dit gevoel heel belangrijk en ze zal altijd proberen dat te herstellen. Een extra stapje doen voor de klant, dat is helemaal haar ding. En ook precies wat Ditzo wil, service staat bij ons voorop.

Kleurtjes in Outlook

Naast onrecht zijn er zijn meer dingen waar Halima niet tegen kan. Als ze aan het werk is, mag er geen pen of papier op haar bureau verkeerd of scheef liggen. En weet je dat je in de agenda van Outlook met allerlei kleurtjes kunt werken? Halima kan niet meer zonder. Ze is een echte organisator maar moet dan wel overzicht en rust hebben. Maar wanneer ze haar rust met liefde even opgeeft? Als je haar ’s nachts wakker maakt voor couscous met kip!


Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke