Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Waar is het hart?!

26 nov 2015

Het ging fantastisch met de Hartstocht. Een estafette van een blauw pluchen hart om geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Op 5 november begonnen en inmiddels al € 203.350 opgehaald voor het onderzoek! Met dank ook aan Hester die het hart meegenomen heeft naar Washington. Dit waren meteen heel wat kilometers en dus euro’s voor het onderzoek.

Door

Maar… het hart is nu kwijt! Via een GPS-systeem in het hart houden we bij waar het hart precies is en hoeveel kilometers het hart gemaakt heeft. Sinds gistermiddag krijgen we geen signaal meer, dus we zijn hard op zoek.
 

Waar is het hart?

Is de accu op? Of is het systeem kapot? En waar is het hart nu? De laatste info die we hebben is dat Carlo Boszhard het hart meegenomen heeft en daarna zijn familie bezocht heeft. Bevindt het hart zich nog onder de familie van Carlo? Of is het hart al weer doorgegeven? Het lijkt op dit laatste. Hoewel er heel wat telefoontjes zijn gepleegd, mailtjes en appjes zijn verstuurd en spoedvergaderingen zijn belegd, is het hart nog niet gevonden. Excuses voor het ongemak, we zitten niet stil.
 

Hulp nodig!

Maar we kunnen het niet alleen. Daarom schakelen we jullie hulp in. Zie je ergens een groot blauw pluchen hart? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via Facebook of Twitter.
 
Hart vermist poster.JPG

 

Door