Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

HelloFysio: fysiotherapie in je woonkamer

22 mei 2015

​Heb je pijn in je rug of last van je nek en heb je fysiotherapie nodig? Vanaf nu kan dit bij Ditzo gewoon vanuit huis. Met HelloFysio, fysiotherapie online. 

Door

​Met het programma HelloFysio oefen je waar en wanneer het jou uitkomt, in je eigen vertrouwde omgeving. Dit is niet alleen handig, maar ook helemaal van deze tijd. Je maakt eenmalig een afspraak bij de fysiotherapeut en samen stellen jullie jouw online behandelplan op. Vervolgens ga je thuis aan de slag. Je fysiotherapeut bekijkt online je vorderingen en helpt je waar nodig. Het contact verloopt via de chat, telefoon of video. Je hoeft de deur dus niet meer uit voor een bezoek aan de praktijk.

Aan de slag met HelloFysio
Wil je aan de slag met HelloFysio? Maak dan een afspraak bij een aangesloten fysiotherapeut bij jou in de buurt. De eerste keer ga je er heen en bekijkt de fysiotherapeut of HelloFysio bij jouw behandeling past. Zo ja, dan kun je aan de slag. Thuis en wanneer het jou uitkomt. Uiteraard kun je altijd persoonlijk contact blijven houden als je dat wilt.

Wat kost het?
Fysiotherapie krijg je vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk op de website hoeveel behandelingen jouw aanvullende verzekering vergoedt. Voor het volgen van HelloFysio betaal je niets extra’s.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Hello Fysio.


Door