Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Je kostbaarheden buitenshuis verzekerd?

29 okt 2015

Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld: je gaat de deur uit en neemt je laptop, iPad en mp3-speler mee. Onderweg wil je immers ook luisteren naar je favo-muziek, een uitzendinggemist bekijken of je facebook checken. Het is eigenlijk zó normaal, dat we niet in de gaten hebben dat we met kostbare spullen over straat gaan. Wat als daar nu wat mee gebeurt onderweg? Reden te meer om eens na te gaan hoe jouw kostbare spullen buitenshuis verzekerd zijn.

Door

Werelddekking en WhatsApp

Binnenshuis zijn je kostbare spullen met de Ditzo Inboedelverzekering natuurlijk goed verzekerd. Met de aanvullende buitenshuisdekking kun je met je tablet of digitale camera ook rustig de deur uit. Verlies je die tijdens een treinreis of raakt hij beschadigd bij het schieten van leuke herfstkiekjes in de natuur, dan is dat gewoon verzekerd.* Over de hele wereld. En heb je een schade? Dan kun je die nu ook melden via WhatsApp. Een schadeformulier is vaak niet meer nodig.
 

Inboedel- of reisverzekering?

Een reisverzekering geeft ook vaak dekking tegen beschadiging, diefstal of verlies van je waardevolle spullen. Zo ook de doorlopende reisverzekering van Ditzo. Wanneer kies je nu voor een reisverzekering en wanneer voor de aanvullende buitenshuisdekking op je inboedelverzekering?
 
De Ditzo Reisverzekering dekt je bagage (en dus ook je waardevolle spullen) zodra je van huis bent voor reizen van maximaal 60 dagen. Je kunt daarbij kiezen voor een Europa- of Werelddekking. Ook een geboekt weekendje weg in Nederland valt onder deze dekking. Wil jij dat je waardevolle spullen tijdens deze tripjes goed verzekerd zijn, dan is de doorlopende reisverzekering een prima keuze. Ben je dagelijks onderweg met dure spullen op zak, dan is de buitenshuisdekking misschien een betere optie. Je kostbaarheden zijn dan, ongeacht of je op reis bent, over de hele wereld verzekerd.
 
Bekijk de aanvullende dekkingen en de voorwaarden van de Ditzo Inboedelverzekering. 
 
* Uitgezonderd zijn je smartphone, smartwatch, bril, lenzen en gehoorapparaat
 

Door