Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
kosten rechtsbijstandverzekering

Kosten rechtsbijstandverzekering

10 sep 2016

​Het bepalen van de kosten van een rechtsbijstandverzekering hangt af van de dekkingen die je kiest en van de gezinssamenstelling. Benieuwd naar de premie? Een Ditzo Rechtsbijstandverzekering afsluiten kan al vanaf €6,90 per maand.

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

​Rechtsbijstandverzekering kosten

De meeste rechtsbijstandverzekeringen bestaan uit verschillende modules, zoals een rechtsbijstandverzekering met de module Wonen, Werk en Inkomen of Fiscaal en Vermogen. Hoe meer je wilt verzekeren, hoe hoger de premie zal zijn. Natuurlijk is het helemaal afhankelijk van jouw situatie welke dekkingen relevant zijn. Let op dat de goedkoopste rechtsbijstandverzekering niet per se ook de beste hoeft te zijn.

Wat is belangrijk bij een rechtsbijstandverzekering?

Twijfel je of je een rechtsbijstandverzekering nodig hebt en welke modules je wilt kiezen? Een aantal dingen is belangrijk om rekening mee te houden wanneer je een rechtsbijstandverzekering wilt afsluiten. Zo kunnen de dekkingen, het dekkingsgebied (waar de rechtsbijstandverzekering geldig is) en een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd de kosten beïnvloeden.

Rechtsbijstandverzekering aanvragen

Ben je benieuwd naar de rechtsbijstandverzekering kosten? Dan kun je in een aantal stappen je premie berekenen door je gegevens in te vullen, de dekkingen en eventueel aanvullende modules te kiezen. Je kunt je rechtsbijstandverzekering dan direct afsluiten.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther