Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo helpt jou om meer grip te krijgen op je medicatie!

05 jul 2018

Veel mensen slikken tegenwoordig verschillende medicijnen. 20% van de ouderen in Nederland zelfs meer dan vijf pillen op een dag! Hierbij is het soms lastig om per pil te onthouden wanneer je deze precies moet slikken. Vergeet jij ook wel eens je medicatie op tijd te slikken? Of heb je het idee dat je vader, moeder, opa of oma hier moeite mee heeft? Ditzo helpt je er graag bij!

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

We zijn daarom sinds kort een samenwerking aangegaan met MedApp, de #1 app op het gebied van medicatieherinneringen. In MedApp kun je naast medicijnwekkers ook een lijst maken van alle medicijnen die je slikt – erg handig om met je zorgverleners te delen, zodat zij goed op de hoogte zijn. Verder kun je in deze app automatisch je herhaalrecepten bijbestellen.

Download de gratis app - open deze link op je mobiel of tablet.

Alle voordelen op een rij:

  • Je vergeet nooit meer je pillen op tijd te slikken. Wat natuurlijk beter is voor je gezondheid.
  • Je kunt een lijst maken van alle pillen die je slikt. Dit is erg handig voor je huisarts of apotheker. Zij hebben dan een goed beeld van je medicatie en dit helpt fouten te voorkomen. Verder heel handig voor als je in het ziekenhuis wordt opgenomen of in het buitenland bent.
  • Je kunt automatisch je herhaalrecept bijbestellen.
  • Verder kun je veel informatie terugvinden over de medicijnen die je slikt.

Vanaf 5 juli zijn wij in samenwerking met MedApp een pilot gestart, waarin we erg benieuwd zijn naar jullie ervaringen met MedApp! Op basis van de uitkomsten van deze pilot willen we onze dienstverlening aanpassen.

Heb je vragen over het gebruik van MedApp? Kijk dan of je vraag in deze Q&A van MedApp staat.

Heb je vragen over de samenwerking tussen Ditzo en MedApp? Neem dan contact met ons op.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel