Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

'Ik hoef m'n medicijnen alleen nog maar in te nemen. De rest is geregeld.'

18 okt 2021

​​

Als je medicijnen gebruikt, is een goede en tijdige inname erg belangrijk. Daarom ondersteunen we initiatieven zoals MedApp, die je hierbij helpen. We spraken met Paul, verzekerd bij Ditzo én tevreden klant van MedApp.​​​

Door Michiel

Mister social

Over Michiel
​​

Wie ben je?

Naam: Paul

Leeftijd: 76

Woont in: Gemeente Alphen aan de Rijn

​​

Hoe ben je bij Ditzo terechtgekomen?

Ik was in gesprek met MedApp om daar mijn medicijnen te regelen. Ik had een nieuwe verzekering nodig. Toen werd ik door de apotheker van MedApp getipt om Ditzo te gaan gebruiken. Nadat ik me even had ingelezen over Ditzo, was mijn keuze snel gemaakt.

​​

Waarom heb je je ingeschreven bij de MedApp apotheek?

Ik was op zoek naar een manier om op een snelle en makkelijke manier mijn medicijnen te krijgen. Bij mijn oude apotheek moest ik zelf al mijn recepten regelen met de arts en moest ik iedere keer naar de apotheek om mijn medicijnen op te halen. Toen hoorde ik over MedApp en ben ik me gaan verdiepen.

Ik kwam erachter dat MedApp een handige app heeft voor je medicijnen. Daarmee stel je heel eenvoudig wekkers in, zodat je nooit meer je medicijnen vergeet. Maar ook de persoonlijke benadering én het goede advies gaf me zo’n goed gevoel dat ik me inschreef bij de MedApp apotheek.

​​

En hoe bevalt het?

Erg goed. Bij mijn oude apotheek merkte ik dat ik als een nummertje werd behandeld. Nou niet bij de MedApp apotheek! Er zitten goede apothekers, die echt hun best voor je doen. De apotheek is qua locatie verder weg dan mijn vorige apotheek (die zat om de hoek), maar toch voelen ze dichterbij. Ik had zelfs het mobiele nummer van de apotheker gekregen om een paar lastige vragen op te lossen.

En dankzij de handige app van MedApp neem ik nu al mijn medicijnen op tijd in. Dat is natuurlijk beter voor mijn gezondheid, maar zo verspil ik ook minder medicijnen. En dat vindt de verzekeraar ook weer heel prettig!

​​

MedApp is een online apotheek, maar werkt dat wel?

Ja dat werkt juist heel erg prettig. Het is een ambitieuze club die heel klantvriendelijk is. Ze doen echt hun best voor je.

Je zou denken dat het heel onpersoonlijk is, maar omdat ze extra bereikbaar zijn, is het contact juist extra persoonlijk! Dat verbaasde mij het meest.

​​

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die twijfelen?

Ik ben 76 en echt niet meer zo mobiel en kan ook prima met de app overweg. Het was heel even kijken hoe het werkt, maar daarna wilde ik niks anders meer. Vooral de persoonlijke service én het advies voelt voor mij heel goed. MedApp regelt echt alles rondom mijn medicijnen. Ik hoef ze alleen nog maar in te nemen.

Je mag bij meerdere apotheken ingeschreven staan. Ik had me ingeschreven bij MedApp, het even geprobeerd en was daarna heel snel overtuigd. Dus tegen de twijfelaars zou ik zeggen: ‘Probeer het gewoon!’

Wil je meer weten over MedApp, de apotheek én handige medicijnapp? Kijk op​ de website en probeer het gratis en vrijblijvend uit​!​


Door Michiel

Mister social

Over Michiel