Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Michiel blogt

Michiels blog on demand

07 apr 2017

​​“Waar wil jij dat Michiel over gaat bloggen?”, vroegen we afgelopen dinsdag op Facebook. Iedere week schrijven we meerdere blogs over wat er speelt bij Ditzo en in de wereld van de verzekeringen. Normaal bepalen we zelf de onderwerpen van de blogs, maar deze week draaiden we de rollen om. Dus hebben we jullie gevraagd om het volgende onderwerp van ons blog, sorry we bedoelen jullie blog, te bepalen.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Het eigen risico

Bedankt allereerst voor jullie reacties! Hieruit blijkt dat het eigen risico een onderwerp blijft waar nog altijd veel vragen over zijn. Graag verwijs ik jullie naar de pagina op onze website waar we toelichten waarom naast je eigen risico ook soms een eigen bijdrage van toepassing is. En naar de visie van onze Remco, productmanager Zorg, over het afschaffen of behouden van het eigen risico. We blijven natuurlijk schrijven over het eigen risico en je kunt je eigen risico-stand bekijken via Mijn Zorgverzekering of onze Ditzo Zorg App.

Mijn eerste avonturen bij Ditzo

Voor afgelopen maandag was ik werkzaam bij de Zorgafdeling van a.s.r. Ook Ditzo heeft een zorgverzekering en dus had ik al te maken met het label. Dit beviel me zo goed dat ik heel graag alleen nog maar voor Ditzo specifiek wilde werken.

Wat mij tijdens mijn eerste werkdag meteen opvalt is de behulpzaamheid van iedereen. Er zijn veel systemen waarmee ik moet gaan werken om bijvoorbeeld te kunnen zien wat jullie als klant belangrijk vinden. Denk aan Google Analytics waarover Gina mij alles kan vertellen. En naast engagement is Christel ook een kei in het up-to-date houden van onze website en met haar heb ik de volgende sessie. Vanmiddag gaat Dijon mij alles vertellen over onze Dialoog Manager en GAP analyses. En vandaag moet er een plan liggen voor het Paasweekend, omdat we jullie natuurlijk willen en gaan verrassen!

Het is hard werken, maar dat wist ik al. Er is niemand bij Ditzo die een negen tot vijf mentaliteit kent. Sterker nog de baas moet ons van de werkvloer sturen en dat geeft je de mogelijkheid om even lekker een rondje te kunnen hardlopen.

Lijkt je het een keer leuk om bij ons op de werkvloer te komen kijken? Je bent van harte welkom!

PS Ik ben overigens allergisch voor katten Willem. En dat is voor mij meteen een goede reden om te zeggen dat ik niet een grote rol voor de kat weggelegd zie in het hedendaagse feminisme.
En voor de duidelijkheid Dennis, maandag was mijn eerste werkdag niet mijn laatste. Dus Henri op een nieuwe job wijzen is (nog) niet nodig. Ik heb wel een proeftijd, dus blijf vooral onze Facebook-pagina volgen!

Door Michiel

Mister social

Over Michiel