Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo introduceert nieuwe premies voor autoverzekering

05 jun 2015

Ditzo heeft deze week de premies voor de autoverzekering aangepast. In veel gevallen zijn onze tarieven nóg scherper geworden! Nieuwsgierig? Maak snel een berekening.

Door

​We zijn in maart 2015 gestopt met het betalen van torenhoge vergoedingen aan vergelijkers. Het geld dat we hiermee besparen, investeren we in betere premies en acties voor al onze klanten. Zo zijn we begonnen met de actie tot € 100 terug bij iedere nieuwe autoverzekering. Deze actie is inmiddels gestopt.

Hoe zat het ook alweer?
Wij betaalden €  175 per afgesloten autoverzekering aan sommige prijsvergelijkers. Gevoelsmatig klopte hier iets niet. Waarom zoveel? En is prijs het enige dat telt?

We hebben daarom een onderzoek gehouden onder meer dan 1.000 consumenten door onderzoeksbureau Blauw Research om te vragen wat Nederland hiervan vindt. Daaruit blijkt dat 86% van de consumenten deze vergoeding veel te hoog vindt. De meesten begrijpen overigens wel dat voor niets de zon op gaat. Maar zóveel? Nee, daar snappen ze niks van.

Ze waren verder bang dat deze hoge vergoedingen tot hogere premies leiden. Een terechte zorg. Indirect worden immers alle kosten van een verzekeraar betaald uit de premies van klanten.

We herzien momenteel de contracten met de vergelijkers en investeren het geld liever in de echte vergelijker. Jij dus. De enige persoon die alle opties naast elkaar zet en rekening houdt met de wensen die jij belangrijk vindt, dat kun je immers alleen zelf. Nieuwsgierig? Check onze nieuwe premies.

Door