Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Inloggen DigiD

Log veilig in op Mijn Zorgverzekering

04 feb 2019

In Mijn Zorgverzekering regel je al je zorgzaken gemakkelijk, snel en veilig online. En dat je je zaken veilig kunt regelen is natuurlijk erg belangrijk. Dit doe je door in te loggen met je DigiD. Daardoor kun je bij Ditzo veilig online declareren, je zorgkosten bekijken of je zorgverzekering aanpassen.​​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Veilig inloggen met DigiD

Om in te kunnen loggen in Mijn Zorgverzekering heb je DigiD nodig. DigiD staat voor Digitale Identiteit en wordt gebruikt door bijvoorbeeld overheidsinstellingen zoals de belastingdienst en het UWV. Maar ook voor je zorgverzekering heb je je DigiD nodig. Je lo​​gt in met een code die je per SMS of e-mail ontvangt, dit kun je zelf aangeven. Hiermee voer je een extra controlestap uit. 

Wil je de code per SMS ontvangen? Zorg dan dat je een juist mobiel telefoonnummer hebt ingevuld in Mijn DigiD, anders kun je niet inloggen. Lukt het niet om in te loggen? Ga dan naar de website van DigiD. Wil je nog sneller en makkelijker inloggen? Maak dan gebruik van onze Ditzo Zorg App!

Snel en makkelijk inloggen met de Ditzo Zorg App

Met de Ditzo Zorg App declareer je in 2 klikken een nota en heb je direct inzage in de stand van je eigen risico. Om in te loggen in de Ditzo Zorg App hoef je slechts eenmalig in te loggen met DigiD. Daarna kun je inloggen met een zelfgekozen 4-cijferige code.

Ditzo Zorg App
 

Log je de eerste keer in met DigiD? Dan sturen we een code per SMS of mail. Vul de code die je hebt ontvangen in, daarna kun je verder. We vragen je vervolgens om een (zelfgekozen) 4-cijferige pincode in te vullen. Als je dit hebt gedaan en deze hebt bevestigd kun je de volgende keer zonder DigiD en alleen met jouw persoonlijke code inloggen.

Heb je de app nog niet? Download hieronder de app voor Apple of Android!

 


Inloggen voor je Ditzo Schadeverzekeringen

Wil je inloggen om jouw andere verzekeringen in te zien, zoals je auto- of inboedelverzekering? Dan is het niet nodig om in te loggen met DigiD. Voor het inloggen in Mijn Ditzo​ voor je schadeverzekeringen gebruik je alleen jouw e-mailadres en wachtwoord.

Heb je nog vragen?

Via onze servicepagina​ vind je een antwoord op veelgestelde vragen. Kom je ergens niet uit? Via WhatsApp (06-516 777 01) en telefoon (030-699 79 30) kun je ons bereiken.

​​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther